2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
کسی که عاشقش بودم رفته .......خیلی از خدا کمک خواستم و هیچ !!!!!!روز ب روز دارم آب میشم ب مرز جنون ر ...

شاید واقعا اون جور که تو عاشقش بودی ،اون عاشقت نبود بیشتر دوستی های دختر پسر عاقبتش همینه ،پسرها چند وقت با یکی هستند وقتی براشون تکراری شد میرند سراغ یکی دیگه ،بجای ناراحتی خودت رو با کار و هنر و ورزش سرگرم کن و سعی کن کمتر بهش فکر کنی عمرو جونتون رو با فکرش هدر نده اگه موقعیت ازدواج خوبی داری از دست نده ، 

نه دعانویس ها و جادوگران، چیزی میگن که دوباره بهشون مراجعه کنی اول کشف مطلب بزن ببین واقعا مشکلت چیه

کشف مطلب؟ نمیدونم چیه😥

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکور آخرم چند روشش رو فرستادم

ممنون

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
علائم خاصی داری؟

نه

عزیزم استخاره تون خوب در اومد

منو دعا کن گلم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عزیزم استخاره تون خوب در اومدمنو دعا کن گلم

😍 دستت طلا 💚

فدات چشم عزیزم💚🌹