از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدیا که از موانع ازدواج بعضی دخترانه،همزاد رو همه دارند میتونی کشف مطلب بزنی و از خدا بخوای تو خواب دلیل و راه حل مشکل رو بهت نشون بده چند روش و شرایطش تو تاپیک آخرم هست
خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدیا که از موانع ازدواج بعضی دخترانه،همزاد رو همه دارند میتونی کشف مطلب بزنی و از خدا بخوای تو خواب دلیل و راه حل مشکل رو بهت نشون بده چند روش و شرایطش تو تاپیک آخرم هست
عزیزم شما ب طلسم اعتقاد داری ؟؟؟بنظرت واقعا طلسم کار میکنه؟
طلسم وجود دارده و کسی که طلسم میکنه کارش با جن و شیطانه هرگر سراغ ساحر نرید که جن و شیطان به زندگیتون میاندازه و بعدا صد تا مشکل و مریضی ایحاد میشه سعی کنید با قرآن درمان کنید
خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدی ...
به خاطر کراشم و آینده بهش گفتم برا بگیره ولی گفت همزاد داری به خاطر اون نمیتونی به کراشت برسی باید دفعش کنی و طلسم قرآنی