2777
2789

شوهرم خیانت مکرر میکرد هربار میبخشیدم بعد مدتها دوباره شاهد خیانت بودم

اونم بخشیدنام بخاطر پسر۵ سالم بود

این اخیرم ی شماره ناشناس توگوشیش بود زنگ زده بود ک خودشو لوداد گفت تومسیر یخانمی وسوار کردم رسوندم اما مطمئن شدم شماره گرفته بود

خودش تاالان انکار میکنه ومیگه خطایی نکردم وشماره نگرفتم ولی مطمئن بودم خیانت بوده خود دختره اعتراف کرد

اخر شوهرم زبونش ۲۰ متره وتهدید میکرد ومیگفت اهل خونه زندگی نیستی

تصمیم ب طلاق گرفتم خونوادمم پشتمن و پدرمم اومد باهاش حرف زد ک فکرتونو کنید تصمیم اخرو بهم بگید

یهو شوهرم دیشب اومده شوخی  و مثلا میخواد باهام اشتی کنه و باهاش فعلا ظاهری آشتی کردم

اما دلم به این زندگی نیست چکارکنم؟

طلاق...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر شما آدم بشو نیست 

حالا دیگه تصمیم با شماست که خودت رو بزنی به کوری و کری بخاطر پسرت یا اینکه سختی های جدایی رو قبول کنی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

اصلا نمیتونم دیگه این خیانتشو هضم کنم 

دیشب گفتم بزنم ب بیخیالی وفرصت بدم ولی نشد ازخواب ک پاشدم قلبم هنوز از ناراحتی درد میکرد

یبارمیگم جداشم عمرمو حروم نکنم

یبار میگم بخاطر بچم بهش فرصت بدم

بدبخت بچم ک همش وسط دعواهامون بزرگ شد و منم از روحیه داغونم وفشاری ک بهم میومد همش عصبی بودم دلم براش میسوزه

بعد طلاق مطمئنم بچه وبهم نمیده وبا بچه اذیتم میکنه شایدم شرایط برعکس شد آینده ونمیدونم

وقتی دلت نیست تظاهر نکن 

ان فک کرده با اینچیزا میتونه دلتو بدست بیاره 

بعد دوباره بره دنبال کارش 

یبار جدی جدی تا پای طلاق برو 

اگه واقعا برنگشت طلاق بگیر 

اگه برگشت با کلی شرط و شروط که میزاری و اونم تو محضر امضا میکنه برگرد حضانت بچه تم بگیر و حق طلاق 

تمومش کن. شک نکن. آدمی که خیانت میکنه رو میشه بخشید اما به شرطی که ابزار پشیمونی کنه و تکرار مکرر نداشته باشه. اما کسی که خیانت میکنه تکرار میکنه و بدتر از اون تهدید میکنه شک نکن نمیتونی باهاش ادامه بدی و از همه مهمتر اینکه خانواده ات همراهیت میکنن. پس سلامت روان خودت و پسرت از همه ی مهمتره

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها