2777
2789
عنوان

عروسی دعوتم

431 بازدید | 15 پست

سلام ماه بعد عروسی دعوتم همسایه و دوست بچگی همسرمه لباس چی بخرم ؟

تازه عروسم😕هیچیم ندارم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

کت و شلوار شیک اگه داری بپوش 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون نسبتش،دوره از همون لباسهای قبلیت استفاده کن

اخه مشکل اینجاس لباس مناسب ندارم مجلسی باشه 

نه مانتو نه بلوز شلواری هیچی😕 مانتوهام همه روزمره اس لیننن ک همش چروک میشن خیلی ازادن شومیز مانندن 

کت و شلوار شیک اگه داری بپوش

ندارم🥲

ایناباهم خیلی جورن رفت و امد دارن 🥲برم کت شلوار بگیرم 

چون نسبتش،دوره از همون لباسهای قبلیت استفاده کن

از فامیل بهم نزدیکترن🥲خیلی جورن رفت و امد دارن

ندارم🥲ایناباهم خیلی جورن رفت و امد دارن 🥲برم کت شلوار بگیرم

خب اگه میتونی بخر نمیدونم 

ولی چون عروسی همسایه هست اگه لباس قبلی داری و قشنگه میتونی بپوشی خیلی لازم نیست به خودت سخت بگیری 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
از فامیل بهم نزدیکترن🥲خیلی جورن رفت و امد دارن

خب تا ماه دیگه خیلی مونده باید روزی یکی دو ساعت بگردی تو بازار تا لباس مورد علاقتو پیدا کنی 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خب اگه میتونی بخر نمیدونم ولی چون عروسی همسایه هست اگه لباس قبلی داری و قشنگه میتونی بپوشی خیلی لازم ...

اره چون ندارم. میگم 

🥲توتهرانم نمیشناسم کت شلوار شیک مجلسی ک خیلی زنونه نباشه پیداکنم

خب تا ماه دیگه خیلی مونده باید روزی یکی دو ساعت بگردی تو بازار تا لباس مورد علاقتو پیدا کنی

تهرانم نمیدونم کجابرم کت شلوار شیک پیداکنم هم خیلی زنونه نباشه

کت و شلوار مجلسی بنظرم گزینه ی خوبیه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اره چون ندارم. میگم 🥲توتهرانم نمیشناسم کت شلوار شیک مجلسی ک خیلی زنونه نباشه پیداکنم

البته شومیز و شلوار هم میتونی بپوشی 

من از تهران اطلاعی ندارم 

کت و شلوار مجلسی بنظرم گزینه ی خوبیه

تهرانم کجابرم بخرم🙂🤔هم قیمت مناسب باشه هم شیک باشه خیلی زنونه نباشه

تهرانم کجابرم بخرم🙂🤔هم قیمت مناسب باشه هم شیک باشه خیلی زنونه نباشه

من اطلاع ندارم تهران زندگی نمیکنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶