2777
2789
عنوان

تراز معدل

1331 بازدید | 12 پست

رشته ریاضی 

جالب شد وقتی درصدامو وارد میکنم معدل ۱۹/۱ وارد میکنم بهم میده رتبه ۱۰۰۰

وقتی درصدامو وارد میکنم تراز معدل 8900 وارد میکنم میده رتبه ۴۰۰۰ 

و جالبتر اینکه خودش به نمراتم تراز ۱۰۸۰۰ داده 

منم رشته ریاضی کتبیم شد 18.05 تراز 7916 داده . درصورتی که توی تخمین تراز 8830 نشون میداد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم رشته ریاضی کتبیم شد 18.05 تراز 7916 داده . درصورتی که توی تخمین تراز 8830 نشون میداد

اخه رتبه 1000 و 4000 تو ریاضی خیلیییی فرقشه 

کل برنامه هام که چه رشته و دانشگاهی برم به باد رفت عملا

واقعا نمیفهمم چه خبره

یکمامید داشتم که اونم به لطف تراز معدل پرید . البته امیدم به خداست وگرنه آینده و زندگیمون رو این سیستم داره داغون می‌کنه . 

دوستم پارسال تجربی 18.91شد تراز 9550 داد بهش امسال 3 درس ترمیم کرد گفت فقط 100 تا اضافه شد به ترازش 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اخه رتبه 1000 و 4000 تو ریاضی خیلیییی فرقشه کل برنامه هام که چه رشته و دانشگاهی برم به باد رفت عملا

نه میدونی سقف تراز که اومده پایین احتمالا تراز پایینتر از پارسال رتبه بهتری میده . اره خیلییی تفاوته کلی دانشگاه های تاپ میرن کنار اینحوری 

یکمامید داشتم که اونم به لطف تراز معدل پرید . البته امیدم به خداست وگرنه آینده و زندگیمون رو این سیس ...

اخه 18/9 هم معدل خاصی نیست که اینطور ترازی بده 

هنوز امتحانا اسون هم نبوده که 

نه میدونی سقف تراز که اومده پایین احتمالا تراز پایینتر از پارسال رتبه بهتری میده . اره خیلییی تفاوته ...

امیدوارم همینطور باشه 

کنکور اردیبهشت رو من اماده نبودم براش 8900 داد ترازشو 

کنکور تیر هم مریض شدم از یه جهت دیگه فاتحش خونده شد 

امیدم به معدل بود که اونم 8900

اخه 18/9 هم معدل خاصی نیست که اینطور ترازی بده هنوز امتحانا اسون هم نبوده که

18.91 همون 19 محسوب میشه و معدل خوبی هست . علاوه بر اون معدل بالای 18 به نظرم عالی محسوب میشن . درصورتی که من خودم همیشه معدل 20 بودم حتی معدل کل دیپلمم شدم 19.5 ( به خاطر کتبیم اومد پایین ) 

امسال طرف ۱۹.۷ شده تراز ۱۰۵۰۰ داده ی نفر دیگه ۱۹.۴ شده تراز ۹۶۰۰ داده 

یعنی نمره ۱۹.۴ امسال با ۱۸.۹ پارسال برابری می‌کنه . 

اره امتحانا آسون نبودن 

امیدوارم همینطور باشه کنکور اردیبهشت رو من اماده نبودم براش 8900 داد ترازشو کنکور تیر هم مریض شدم از ...

ان شا الله چیزی میخوای قبول میشی اگه این سیستم بی عدالتی بزارع . البته خدا بزرگه 

مرسی بابت حرفات یکم خیالم راحتتر شد

خیالت راحت باشه عزیزدلم 💫

کنکوریاااا امسال یعنی سال 1403، مگه قرار نبود تاثیر معدل 50 درصد باشه ولی طبق ترازایی که ثبت کردن معلوم شده مثل پارسال تاثیر معدل رو 40 درصد ثبت کردن.

واقعا چرا دروغ میگن و مردمو گول می‌زنن!!

کسانی که میتونن، اعتراض بزنن شاید ترازا رو ببرن بالاتر