2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام پربازدیدش کنم😂😂😂

الان ک نه ۱۲شب  باید اینکارو بکنی

برو رتبه ۳ داغ ترینارو ببین هرچقدر پست بزاری نمیشه چون باید از اون بره بالاتر 

بعد یه قانون عجیب ترم هست.. اگه خودت تنهایی بخای ببریش توی داغ ترینا باید حدود ۲۰۰ تا بالاتر از تعداد پستای اخرین داغ ترین باشه

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

الان ک نه ۱۲شب باید اینکارو بکنیبرو رتبه ۳ داغ ترینارو ببین هرچقدر پست بزاری نمیشه چون باید از اون ...

یا خدااااااااااا 

پس کلا نمیشه اصلا ولش میکنم خسته شدم 😂😂😂😂😂

یا خدااااااااااا پس کلا نمیشه اصلا ولش میکنم خسته شدم 😂😂😂😂😂

😂😂😂 منم اولش همین اشتباهارو داشتم 

الان میدونم چجوری میره تو داغ ترینا

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

میشه بهم بگی آخه من ساعت ۱۲ شبم بیام کسی نمیاد تو تاپیکم

ببین تا قبل از ۱۲ و ۱۵ دقیقه باید تاپیک بزنی چون اون موقع حتی ممکنه با ۵ تا پستم بری تو داغ ترینا ... وقتی که بره چون کاربرا ب جز خود تاپیکا حواسشون ب داغ ترینا و پر بازدیدا هم هست بیشتر جذب میشن

عنوانتم اگه ساده و بی ایموجی باشه بازدید نمیخوره