2777
2789
عنوان

لانه گزینی

65 بازدید | 8 پست

سلام من امروز۲۳روز از پریودم میگذره روز۱۴پریودی فولیکول غالب ۲۴داشتم دوتاhcgزدم از فردای اون روز هی درد خفیف تخمدان داشتم و هراز گاهی حس پریود شدن 

امروز صب خیلی شدید درد پریودی داشتم و الان ک. از سرکار اومدم لکه بینی قهوه ای تیره دارم بنظرتون لانه گزینیه کسی تجربه داشته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم انشالله حاجت روا بش توروخدااااا سوالی میپرسم جواب بدین همسرتون ک پسوریازیس داشتن آمپول سینورا زدن آیا هنوز دارن آمپول میزنند یا دوره درمانشون تموم شده و آیا کامل خوب شدن یا هنوز دارو مصرف می‌کنند

من بشدت درگیرم بیماری پسوریازیس شدمه

سلام گلم انشالله حاجت روا بش توروخدااااا سوالی میپرسم جواب بدین همسرتون ک پسوریازیس داشتن آمپول سینو ...

سلام بله هنوز امپولو میزنن ولی هی چندوقت یبار فاصله ترزیقو دکتر بیشتر میکنه خداروشکر هیچ اثری ازشون نیس انگار ک از اول نبودن،حتی برا مشاورهای قبل بارداری هم دکتر گفت امپوله کاملا گیاهیه و اختلالی برا بارداری ایجاد نمیکنه 

سلام بله هنوز امپولو میزنن ولی هی چندوقت یبار فاصله ترزیقو دکتر بیشتر میکنه خداروشکر هیچ اثری ازشون ...

واقعا خدا وشکر الان دقیق چند وقته شوهرتون آمپول میزنه و در حال حاضر چقد فاصله بین هر امپوله با آمپول بعدی یکم توروخدا توضیح بدین شوهرتون چند سالشه من ۲۷سالمه خیلی از بدنمو درگیر کرده یهو

شوهر شما چقد درگیر شد بدن شون ک رفت سراغ آمپول زدن. ...آیا رژیم غذایی الان میگیرن یا نه؟

واقعا خدا وشکر الان دقیق چند وقته شوهرتون آمپول میزنه و در حال حاضر چقد فاصله بین هر امپوله با آمپول ...

الان دوهفته یه بار میزنه یه قرصیم کنارش میخورد ک بدنش مقاوم نشه ب امپول ولی چون قصد بچه دار شدن داریم قط کرده اونو نه رژیم غذایی خاصی نداره عین همه ادما همه چی میخوره ۷۰/۸۰درصد بدنشو درگیر کرده بود درعرض دوماه از شروع تزریق همش رفت الانم تقریبا ۲۱ماهه داره میزنه حتما بده پزشکت نامه بده ببری بیمه به عنوان بیماری. های خاص برا پرونده تشکیل بدن چون ازادش متاسفانه خیلی گرونه و. با بیمه خداروشکر خیلی پایینه قیمتش اذیتاش به تظر من بیشتر روحیه تا جسمی من میدیم همسرم چقد اذیت میشه وقتی مجبور بود با پماد هی مرطوب نگه داره لباساش چرب میشد رخت خوابش چرب میشد اذیت میشد طفلکم از نظر روحی هی میپرسیدن این زخما چیه الان هر لحظه م چشمم ب. پوستش میفته ک هیچ اثری دیگ ازشون نیس هزاران بار خدازوشکر میکنم تا عمر دارم شکر گذار. این لطف بزرگ خدا درحقمون هستم به امید خداشمام زود تحت درمان قرار میگیرین و. خوب میشین

واقعا خدا وشکر الان دقیق چند وقته شوهرتون آمپول میزنه و در حال حاضر چقد فاصله بین هر امپوله با آمپول ...

در ضمن همسر من الان۳۳سالشه و از ۲۴سالگی درگیرش بود و. استرس خیلی زیادش میکرد