2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من امسال ۱۲ میشم چطور بخونم واقعا استرس دارم به نطرتون به حرف مشاورم گوش بدم موفق میشم؟

فقط بخون لطفا هر جا احساس نا امیدی کردی بازم ادامه بده یهو وسطش ول نکنیا خسته شدی استراحت کن بازم ادامه بده

حتی یه کلمه هم اضافه تر یاد بگیری به کارت میاد 

تنها نصیحتی که میتونم بهت داشته باشم

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
من امسال ۱۲ میشم چطور بخونم واقعا استرس دارم به نطرتون به حرف مشاورم گوش بدم موفق میشم؟

بگرد یه مشاور کار بلد پیدا کن ترجیحا مشاوری که تو اینستا پیج نداشته باشه، هرجا خسته شدی ادامه بده نگو بزار یه روز استراحت کنم بعد یساعت استراحتم از درس دورت می‌کنه خودتو مث ربات موظف بدون که یکسال باید درس بخونم بدون بهانه

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

بگرد یه مشاور کار بلد پیدا کن ترجیحا مشاوری که تو اینستا پیج نداشته باشه، هرجا خسته شدی ادامه بده نگ ...

به نظرت از الان شروع کتم خیلی محکم هرروز بخونم و به حرف مشاور هم گوش بدم میشه پزشکی تهران قبول شد الان درصدام ۲۰،۳۰ میشه

فقط بخون لطفا هر جا احساس نا امیدی کردی بازم ادامه بده یهو وسطش ول نکنیا خسته شدی استراحت کن بازم اد ...

ممنون میشم سوال بالا رو شماهم جواب بدید چون با کنکور اشنایی دارید

ممنون میشم سوال بالا رو شماهم جواب بدید چون با کنکور اشنایی دارید

خوندم سوالتو

عزیزم کار نشد نداره 

بخدا قول بهت میدم اگه بخونی و از تمام لحظات و فرصتا استفاده کنی تهش پشیمون نمیشی و به رشته دلخواهت میرسی

اگه کم کاری نکنی

یه توصیه دیگه اینکه از الان به آخرش فکر نکن همش به فکر نتیجه نباش چون وقتی به نتیجه فکر میکنی واست خیلی بزرگه و خودتو دور میبینی بیشتر استرس میگیری و نا امید میشی

وقتی از همین الانت درست استفاده کنی برای هر روز برنامه ریزی داشته باشی و طبق همون پیش بری صد در صد و بدون شک نتیجه هم عالی خواهد بود

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)