فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان کدوم رنگش 55 بازدید | 11 پست ب جز سفید.. سفیدش تموم شدهمشکی و سبز مونده مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/05/23 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 مشکی 🌹🌹 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 سبز 🌹 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 قطعا مشکی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 قطعا مشکی حیف سفیدش تموم شد مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 حیف سفیدش تموم شد آره خیلی قشنگه سفیدشکلا رنگ سفید عشق منه ولی رنگ سیاه هم همینقدر دوست دارم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 آره خیلی قشنگه سفیدشکلا رنگ سفید عشق منه ولی رنگ سیاه هم همینقدر دوست دارم میخوام کنار یه بنگل آینه ای بندازم تو دستم حالا ب نظرت سیاه زشت نیس؟؟ بزارم از پیج دیگه ای بخرم یا سیاهم اوکیهمیخام کنار یه بنگل این شکلی دستم کنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 میخوام کنار یه بنگل آینه ای بندازم تو دستم حالا ب نظرت سیاه زشت نیس؟؟ بزارم از پیج دیگه ای بخرم یا س ... نمیدونمشاید به هم نیانگلم خودت میدونی ولی اگه سفیدشو میخوای حالا از یه جا دیگه پیدا کن بگیر بعدا هی نگی کاش سفید میگرفتم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 نمیدونمشاید به هم نیانگلم خودت میدونی ولی اگه سفیدشو میخوای حالا از یه جا دیگه پیدا کن بگیر بعدا هی ... آره ب نظرم مشکی نمیاد بنگل آیینه ای اینجا میده155جاهای دیگه 170..190بنگل آیینه ای رو از همین میخرم تا بعد اون یکی رو هم پیدا کنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)