2777
2789
میدونم این خصوصیاتی که گفتی بیشتر مردا دارن

یعنی شوهرای شما هم از سر کار میان اصلا بهتون توجه نمیکنن. این فقط وقتی کاری داره حرف میزنه. مثلا میگه برو غذامو بیار . لباسامو بشور

ببین تو تنها راهی که داری اینه که با زبونت رامش کنی، اتفاقا این مردا بیشتر به توجه و محبت نیاز دارن، به حرفاش گوش کن ، مگه تو این دنیا چی از اون برات مهم تر و همراه تره؟ به حرفاش گوش کن کم کم بذار بهت اعتماد کنه، اگر هم راضی نشد با اخلاقِ خوبت راضیش کن و حالشو خوب کن

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی شوهرای شما هم از سر کار میان اصلا بهتون توجه نمیکنن. این فقط وقتی کاری داره حرف میزنه. مثلا میگ ...

ببین من قبلا با یه آقایی آشنا بودم خیلی دستور میداد

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده
سعیمو میکنم.

خوشحالش کن ، البته بعضی مردا کلا اخلاقشون بده، ولی تو سعی کن خوشحالش کنی و باهاش اوقات خوشی داشته باشین