2777
2789
عنوان

درخواست پدر شوهر

664 بازدید | 27 پست

دوستان ما ی وقتایی به مشکل مالی خوردنی میریم از پدرشوهرم پول قرض میگیریم و با سودش پس میدیم بماند که هر دفه یا طفره میره یا با کلی غر و ادا پولو میده درصورتی که خیلی پول داره و اصن نیازی هم به اون مقداری که به ما بخواد بده هم نداره و ما هم سروقت با سودش پس میدیم بهش اما اینبار هم شوکه شدم هم خیلی دلم گرفت ما ی ماهه ۲۰۰ تومن ازش گرفتیم و دوهفته نشده پولشو با ۱۰ تومن سود بهش برگردوندیم با اینکه میدونه تازگیا کلی ضرر کردیم و دستمون خالیه میگه پولو نگه دارین و برین مبل و یخچال خونتونو نو کنین مث گداها شدین دیگ به جاش ماهی ۸ تومن بهم سود بدین منم گفتم درسته وسایلمون قدیمی شده اما عقلانی نیس بخوام با پول قرضی که سود هم باید بابتش بدم وسیله خونه بخرم هروقت پول دستم اومد عوضشون میکنم اونم باهام بحث کرد ک شما فک کردین من سر گنج نشستم خواهشا دیگه از من پول نگیرین شما نمیخواین به آدم خیر برسونین به نظرتون حق با کیه؟واینکه شما جای من بودین چیکار میکردین؟

نزول خوره؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بگو نزول خورشم مثل تو سود نمیگیره

نگیرین واقعا ازش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ازش پول نگیرید

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.