2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدتم تو تخیلاتم شوهرم از فامیلای دور مامانم بود که جای بابام بود اسم بچمونم انتخاب کرده بودم😂😂عاشق معلمای اقا هم میشدم😁

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
فک کنم ۹۰درصد دخترا عاشقش شدن یا درحال حاظر عاشقش باشن 😅😃البته خدایی خوشتیپ و جذاب ها 

من اصلا از همون اول خوشم ازش نمیاد به نظرم خیلی آدم نچسبی هست البته سلیقه ای هست من دیدم خیلی از خانم ها میگن علیخانی جذاب هست.  من حتی برنامه هاش رو هم نمیبینم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من اصلا از همون اول خوشم ازش نمیاد به نظرم خیلی آدم نچسبی هست البته سلیقه ای هست من دیدم خیلی از خان ...

آره خوب سلیقه ها متفاوت منم دیدم بعضی ها ازش خوششون نمیاد ولی من دوسش دارم البته الان به عنوان طرفدار .عشق و عاشقی مال قبل ازدواج بود 😉😁

من حامد بهدادو خیلی دوس داشتم عاششششق بودم ینی ... جوون بودیم دیگه خخخخ و تو سن حساس😆

کلی عکس و فیلم ازش داشتم ...

ولی از وقتی نامزد کردم سعی کردم از یادم ببرم و همینجورم شد خوشبختانه😊

الان بضی وقتا میگم این چرا اینجوری نقش بازی میکنه خخخخ😀😀

یه پسر دارم شاه نداره😍

من خیلی ادم ضایعی بودم تو نوجوونی .عاشق کریستینو رونالدو بودم یه دورانی، تصور میردم اومده خاستگاریم و زنش شدم

وقتایی که هیشکی خونه نبود تو خونه جوری راه میرفتم مثلا کریستینم بغلم داره راه میره

با زبون پرتغالی هم باهم حرف میزدیم اینجوری: دبسهونمحل ابعفبت تمجوتخه لبیفهتدتت 

حواست باشه!

خیلی بچه که بودم (پنجم دبستان) عاشق بازیگر نقش نیما تو سریال خط قرمز شدم😂😂😂 کلی باهاش رویا می‌ساختم😐😂😂😂

اما بعد از اون دیگه به این شکل نه😁 در حد طرفداری دوآتیشه بود نه عاشق شدن😁 اوایل نوجوونی منصور (خواننده)، بعد محسن چاووشی و سیاوش قمیشی، بعدم دیگه عقل اومد تو سرم عاشق نویسنده‌ها شدم😂 مثلا رومن گاری نویسنده فرانسوی یا هاینریش بل نویسنده آلمانی.

کلا هیچ‌وقت کسایی رو که خیلی خاطرخواه داشتن دوست نداشتم مثل گلزار و حامد بهداد و ... 😁

ولی در حال حاضر فقط مرحوم ناصر عبداللهی رو عمیقا دوست دارم🙁❤ شاید چون فوت کرده حسم فرق داره. هم صداش هم چهره‌ش هم استایلش هم رفتارش همه چیش به نظرم نمونه یه مرد کامل بود. خدا رحمتش کنه خیلییی حیف شد😢 دخترش نازنینم دوست دارم❤

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
من خیلی ادم ضایعی بودم تو نوجوونی .عاشق کریستینو رونالدو بودم یه دورانی، تصور میردم اومده خاستگاریم ...

وای عاشقتم عااالی بود😂😂😂😂😂😂

زبون پرتغالیشووو😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤