2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من مهدی مهدوی کیا 

اینقدر پوستر و روزنامه داشتم ازش 

میشد باهاش یه دکه روزنامه فروشی بزنی😂

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

بچه بودم از کاکرو تو فوتبالیستا خوشم میومد

اول دبیرستان بودم از کریستین رونالدو خوشم میومد

بین بازیگرا هم از شهاب حسینی خیلی های دیگه خوشم میاد😄😄😄

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.

من كه تو بچگي عاشق بقالي محلمون شدم بعد كه ازدواج كرد من تا چندوقت ازش متنفر بودم و نميرفتم سوپريش الان هروقت ميبينمش خندم ميگيره

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

یادمه تو اون فیلم علی دهکردی بچه مثبت بود عاشق نگار فروزنده شده بود که دختر امروزی بود مثلا من تو خیالم همش خودمو جای اون میذاشتم😂😂سوم یا دوم دبیرستان بودم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
من بچگی روزی عاشق یه شخصیت بودم تنوع طلب بودم سریعا عوضشون میکردم   الان شهاب حسینی و خواجه ام ...

قیافه واقعی شهاب حسینی ر  ببینی از سرت میفته...منم یه زمانی خوشم می اومد مخصوصا تو مدار صفردرجه