2777
2789
عنوان

هدف دوم تیک خورد🤩💪

157 بازدید | 21 پست

هدف دومم هم تیک خورد😍

شدم ۵۶ کیلو💃

خوشحااااااالمممممم😍😍😍

کسایی که تصمیم به کاهش وزن دارید از همین الان اراده کنید،نگم از حس اعتماد به نفس و انگیزه ای که بعد از کاهش وزن دارید ،خیلی حس خوبیه😁

من چون از اول خیلی پرخور نبودم خیلی برام سخت نبود فقط چند روز اول سخته بعد عادت میکنید.

چیزایی که خیلی به من کمک کرد حذف قند مصنوعی بود،قند و شکر ،نبات،شکلات،بیسکوییت، کیک ،و حذف هله هوله و فست فود ،غذامم اینجوریه که نون و برنج و هر غذایی که بپزیم میخورم ولی با کالری شماری دقیق .

شما هم تجربیاتتون را بگید زیباها 🤩

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

عزیزمممم😍❤️‍🩹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خوببببب افرین چه قدر کالری مصرف میکردی در روز؟

بیشتر ۱۰۰۰ نمیشه،یعنی الان دیگه بیشتر از این نمیتونم بخورم

خوبه، می تونی به طور دقیق راجب رژیمت بگی؟

بله عزیزم

اولین کاری که کردم کالری شماری بود،هر چیزی که میخوام بخورمو وزن میکنم و تو کالری شمار مانکن میزنم و حواسم هست بیشتر از کالری مجازم نشه،کالری مجاز من ۱۲۰۰ هست ولی من بیشتر ۱۰۰۰ نمیخورم.

قدم دوم حذف کامل فست فود و چیپس و پفک بود ،من قبلا خیلی هله هوله میخوردم مثلا به جا ناهار یه بسته چیپس میخوردم ،و مصرف شکلات و شیرینی جاتمم تقریبا زیاد بود که کامل حذفش کردم و الان تنها شیرینی ک میخورم روزی دو سه تا خرما با چای.

این چیزایی ک گفتم علاوه بر کاهش وزن باعث شد پوستم صاف و روشن شه و پریودمم خیلی منظم شده.

رژیم با سالم خوری و حذف هله هوله و قند مصنوعی علاوه بر کاهش وزن ،روی سلامت کبد و پوست و مو و هورمون ها خییلی تاثیر داره ،چیزی ک به عینه دیدم

مثلا راجب اینکه برنج چند قاشق میخوری ؟

برنج در حد ۱۲۰ گرم ،بخوای قاشقی حساب کنی حدود ۸ بشه فک کنم،ولی نه اینجور که هفته ای دوبار ،هر وقت برنج داشته باشیم میخورم ولی خیلی کم،نون لواشم صبحانه ها ۴۰ گرم

بله عزیزماولین کاری که کردم کالری شماری بود،هر چیزی که میخوام بخورمو وزن میکنم و تو کالری شمار مانکن ...

آها ممنونم بابت توضیحاتتون، چون من هم قصد دارم فقط دو کیلو کم کنم در واقع در اقدام هستم.

راستی می توتم بپرسم قدتون چنده ؟

برنج در حد ۱۲۰ گرم ،بخوای قاشقی حساب کنی حدود ۸ بشه فک کنم،ولی نه اینجور که هفته ای دوبار ،هر وقت بر ...

آها من هم مثلا ناهار معمولا ۷ قاشق میخورم اما در مورد نون به تردید افتادم و نمی‌دونم دقیقا چقدر بخورم تا راحت تر وزن کم کنم، راستی شما صبحانه چی میخورین؟

آها ممنونم بابت توضیحاتتون، چون من هم قصد دارم فقط دو کیلو کم کنم در واقع در اقدام هستم.راستی می توت ...

من ۱۶۱