2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

291 بازدید | 13 پست

بچه هامادرشوهرم بادختراش دیشب خونمون موندن الان دختراش رفتن این موند کلا آدم جوگیریه جلو دختراش فاز بر میداره تیکه میپرونه اونام می‌خندن مثلا سرسفره صبحانه صحبت نون پختن شد من گفتم من بلدنیستم میگه پس چطور شوهری زود تونستی بگیری هیچکاری بلدنیستی اونام میخندیدن منم اخم کردم اونا متوجه شدن خودشونو جمع کردن الان اونا رفتن این مونده تاپنجشنبه منم محلش ندادم ازون موقع حرف نزدم باهاش الان اومدم توااتاق به بهونه مرتب کردن کمد بنظرشما چکارکنم بی محلش کنم همچنان یاتحویلش بگیرم آخه چراانقداینا بی شعورن قدر محبتو نمیدونن فک میکنن وظیفه منه بخدا دوس ندارم بهش بی احترامی کنم متاسفانه خودش میخاره عذاب وجدانم دارم چون پیره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مث مادرشوهر منه تا دختراش هستن جوگیره واسم قلدر میشه وقتی میرن و این تنها میشه مظلوم عالمه

بخدا اینا انگار خودشون نمیخان بهشون احترام بزاری بی محلی رو دوس دارن آخه چقد یه آدم میتونه بی شعور باشه

یعنی محلش ندم؟

نه عزیزم اون مهمان هست خانه شما جواب بدی که با بدی نمیدند به چشم یکه مهمان نگاهش کن نه مادر شوهر بخاطر شوهرت  احترامش نگه دار درکت میکنم چون مادررشوهر من هم همین هست اما خوب من بخاطر شوهرم احترامش دارم

خواسته شوخی کنه یه حرفی پرونده به مهمون تو خونت مخصوصا اگه مادر وپدرن بی احترامی نکن

اخه بار اولش نیست همیشه ازین مزخرفات میگه حتی چند ماه سر این چرتو پرتاش باهم قهر بودیم میدونه من خوشم نمیاد بارم جلو دختراش چرت می‌پرونه بخدا از دیشب من انقد احترامش کردم براش غذای جدا گونه پختم کاراش کردم ولی لیاقت نداره  متاسفانه