2777
2789
عنوان

معرفی عطر

671 بازدید | 21 پست

@خربوریدان  

سلام عزیزم

تو چند تاپیک دیدم عطر معرفی کرده بودی اما ذخیره نکردم

ممنون میشم چنتا عطر دخترانه ومردانه تابستونه و زمستونه بهم معرفی کنی❤️🙏

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

من آرایشی برند تراست استفاده میکنم راضییم البته مام هم دارم که عالیه ماندگاریش و گیاهیه

اما پروفیوم اسپلش اینا هم داره از نماینده اش بپرس

Trustisho

روبیکا

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام

بروی چشمام

نرم و زنانه و لیدی طور : فلاور پارتی ایوروشه- گرین تی ایوروشه - کرید سیلور- چیپ اند چیک- پرادا کندی - لیلا حاتمی -کلوئی لاو استوری سنسوال

دخترونه و تند و شیرین و گلی: دیزی دریم- لالیک غوreve  ایسی میاکی سامر   گس گرل  212 سوسکی رز

توی عطر به نظر من مهم اینه که اول مناسب فصل و سن و موقعیت باشه دوما بهتره یه عطر عادی تک بزنیم تا یه عطر برند که بوی همه است یا بدتر اینکه فیک یه عطر معروف روبزنیم

در عطر از مد باید بشدت دوری کرد

مجلسی زنانه: دلینا رز -اینترلود امواژ- وایت پتالز- لانکوم هیپنوز- کافه رز از تام فورد- بیژن وی ای پی

سری اومنیا بولگاری بشدت بدساخت هستن ولی بوی محشر دارن

مردانه کلا ایسی میاکی بوی خوب میان رده خوب میده

تام فورد چری عالیه مرد کت شلواریه

کارتیر پاشا پسر اسپورت پولدار

بنتون وغد (سبز) سبک و پسرونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام سلامبروی چشمامنرم و زنانه و لیدی طور : فلاور پارتی ایوروشه- گرین تی ایوروشه - کرید سیلور- چیپ ا ...

وای ممنونم مهرررربون😍😍😍

کانالی چیزی داری برای معرفی عطر و استایل این چیزها

شما همیشه چیز های خوب برای ارائه دارید

وای ممنونم مهرررربون😍😍😍کانالی چیزی داری برای معرفی عطر و استایل این چیزهاشما همیشه چیز های خوب بر ...

لطف داری

نه راستش 

توی اوقات فراغت میرم عطرها و نت هاشون رو میخونم

اونایی که به نظرم جذاب میاد یادداشت میکنم

اگر توی ایران هایلند رفتم تست میکنم و یادداشت میکنم برای خودم

و اگر برم خارج توی دیوتی فری عطرها رو تست میکنم

متاسفانه بدی تست توی دیوتی فری اینه که وقتی عطر به نت پایانی میرسه من دیگه فرودگاه نیستم و هی حرص میخورم  

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
لطف دارینه راستش توی اوقات فراغت میرم عطرها و نت هاشون رو میخونماونایی که به نظرم جذاب میاد یادداشت ...

راجب اینکه عطر نباید تکراری باشه... من هرچقد تو گوگل وامونده سرچ میزنم عطر های تکراری که اسمشونو بارها شنیدم فقط میاد

منم واقعا دنبال یه عطر خاصم

راجب اینکه عطر نباید تکراری باشه... من هرچقد تو گوگل وامونده سرچ میزنم عطر های تکراری که اسمشونو بار ...

میخوای چقدر هزینه کنی

الان با کمک هم یه طیف خوب از عطر پیدا میکنیم

میخوای چقدر هزینه کنیالان با کمک هم یه طیف خوب از عطر پیدا میکنیم

تا دو سه تومن راستش فقط میتونم الان

عطر برای چهار فصل میخوام

که دیگه دغدغه شو نداشته باشم و خاص باشه 

نه همگانی😅😅