2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودم ۲۰۰ دارم نمیدونم باهاش چکار کنم بقیه پیشنهاد انلاین شاپ بهم دادن ولی به خاطر بچه کوچیک دارم ...

یعنی چیزی بخری بفروشی؟ مثلا چی ک سود و فروشش خوب باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

دستگاه تولید دسمال کاغذی و تولید پلاستیک رکابی و سفره یکبار مصرف هم میشه خرید ولی ی مقدار جا میخواد

البته در مورد سود و فروشش اطلاع ندارم

منم مثل شما خیلی دنبالشم هتوز ب هیچ نتیجه ای نرسیدم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

دوستان خیلی سووود داره طلای آب شده بگیری و هیچ دردسری نداره 

... درمورد آنلاین شاپ اگه میخاین بزنید من محصولات آرایشی و مراقبتی سایتش رو بهتون رایگان میدم و میتونید خودتون با قیمت کارخونه بخرید و با ۱۹درصد سود بفروشید مثلا هر ده تومن یکونهصد برات میندازه ...برندش هم باکیفیته