fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان کربلا 67 بازدید | 4 پست از ایران زنگ بزنیم کسی که کربلا هست شارژ پولی زیاد میره یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/23 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 اگه رومینگ نکنه برای اون طرف ک زنگ زدید حساب میشه یعنی کسی از ایران زنگ بزنه اگه رومنیگ نکنه از اونی که کربلا هست شارژش کسر میشه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
mehraaboon عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 4264 یعنی کسی از ایران زنگ بزنه اگه رومنیگ نکنه از اونی که کربلا هست شارژش کسر میشه بله هرکی به اون زنگ بزنه برای اون حساب میشه ما یه سری نمیدونستیم اون طرف هم نمیدونست همش برای اون حساب شد دیگه زنگ میزنیم سری قطع میکنیم
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 بله هرکی به اون زنگ بزنه برای اون حساب میشه ما یه سری نمیدونستیم اون طرف هم نمیدونست همش برای اون حس ... ممنونم خانمی🥰 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده