2777
2789
عنوان

زندگی که بعد بیست سال نابودشد

| مشاهده متن کامل بحث + 10900 بازدید | 164 پست
ان شاالله درست میشهمگه میشه خدا ظلم رو ببینه و سکوت کنهچوب خدا صدا نداره

پناه برخدا.منم فقط به امید عدالت خدا دارم این روزارو سپری میکنم

ممنونم ازت مهربون که به یادم بودی.امیدوارم همیشه تو زندگیت شادی و رو لبت لبخند باشه.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
پناه برخدا.منم فقط به امید عدالت خدا دارم این روزارو سپری میکنمممنونم ازت مهربون که به یادم بودی.امی ...

ان شاالله روزی پیام بدی بگی بچه هاتو آوردی پیش خودت حقتم گرفتی

درسته جبران دل شکستت نمیشه ولی حداقل پیش بچه هاتی

اونم تاوان کارشو بده

راستی من نمیدونم چقد ب ائمه اعتقاد داری ولی متوسل شو ب امام حسین و حضرت فاطمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزی ک الان میگم ی جمله ی بنظر ساده و تکراریه اما خیلی کم کسی بهش شاااید رسیده باشه

اینکه فقط خداست ک مارو واقعی دوس داره

تو قرآنم هس ک مال و منال همسرو... واسه امتحانه فقط تو و عملت میمونی با خدای خودت

شما تا اینجا اگه خوب تا کردی پس غصه نخوریا تازه خوش بحالت ک اجر بزرگی پیشش داری ب امید این نباش ک خوبی کنیو بندگانش جواب خوبیاتو بدن 

پس غم مخور

یه بزرگی بهم میگه برای شوهرت یه دنیا هم خوبی کنیبا کوچیکترین‌بدی همه اون خوبیا میره به هیچمیگفت بس ...

برا امضاتون دعا کردم🥲🌹

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

عزیزم تاپیک قبلتو بیشترشو خوندم اولا بگم خدا لعنت کنه اون هر.زه ی وکیل رو که خودش این همه پرونده به هم خوردن خونواده دیده و به جای اینکه آدم باشه خودش از کارش فقط کثافت کاری یاد گرفته . دوماً آدم ها خیلی راحت عوض میشن جوری که آدم انگار نمیشناستشون اصلا دلیل نمیشه که شما مشکلی داشته باشی اونا خودشون اینجور شدن پس این فکر که من کجا اشتباه کرده رو کامل بنداز دور هیچ جا اشتباه نکردی.منم تو زندگیم نسبت به خیلیا خیلی آدم بهتری بودم ولی اینقدر بلا سرم اومد سر کسی دیگه نیمد. انشالا خدا کمکتون کنه به خودش اعتماد داشته باشید به هیچ بنده ای اعتماد نکن. فقط خدا . در ضمن مهارت شما تو نویسندگی در حد نویسنده های حرفه ایه

عزیزم تایپیک قبلیتون خوندم.شوهرت شخصیتشو بیست سال پنهان کرد و الان رو کرد.اون خانم هم برای پول این اومده روزی میرسه که تمام اموالش بالا بکشه.شما تقدیرها قبول کن وکیل بگیر برو سر کار و پیگیر حق و حقوقت باش هدفت گرفتن بچه هات باشه.گام اول کر پیداکردن گرفتن حق و حقوق و بعد گرفتن بچه ها ‌اونو هم واگزار کن به خدا تا جوابشو بده

این چیزی ک الان میگم ی جمله ی بنظر ساده و تکراریه اما خیلی کم کسی بهش شاااید رسیده باشهاینکه فقط خدا ...

نه غم من الان فقط خودمم و بچه هام.هر کسی پی لیاقت خودش میره .ولی از خدا میخام تقاص کاراشو ببینه 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
عزیزم تاپیک قبلتو بیشترشو خوندم اولا بگم خدا لعنت کنه اون هر.زه ی وکیل رو که خودش این همه پرونده به ...

قبول دارم واقعا درست میگین آدما راحت عوض میشن.شرایط ادما رو به راحتی عوض میکنه.شاید همه رو نه اما خیلیا رو از این رو به اون رو میکنه.اوایل خیلی خودمو سرزنش میکردم همش میگفتم کجا کم گزاشتم کجارو اشتباه کردم اشتباه داشتم اما کم نزاشتم فکر کنم این اولین درد مشترک بین خیانت دیده ها باشه  که حس میکنن مقصررابطه اونان.اشتباه من اعتماد زیادی بود اشتباه من این بود که زیادی باورش داشتم فکر میکردم خیانت مال زندگی دیگرانه نه من.مقصرو هیچکسی نمیدونم حتی اون زن هرزه مقصر شوهر پست خودم بود که یه عمر زندگی رو به بهای خیلی ناچیزی فروخت .آینده ی بچه هارو تباه کرد.

ممنون بابت همدلیت عزیز دلم.امیدوارم همیشه تو دلت شادی و رو لبت لبخند باشه

عزیزم تایپیک قبلیتون خوندم.شوهرت شخصیتشو بیست سال پنهان کرد و الان رو کرد.اون خانم هم برای پول این ا ...

بله قبول کردم عزیزم دارم کم کم به خودم میام.اتفاقا الان حدود دوهفته ای هست سرکار میرم شکر خدا راضیم.تمام همتم اینه اوضاعو درست کنم و بچه هامو بیارم پیش خودم.سرنوشتمم قبول کردم با تمام وجودم به خدا توکل کردم انشاالله که درست بشه

حتی یک درصد هم بفکر بازگشت با همچین کثافتی نباش که به خودت ظلم میکنی.بعد چند سال تو برنده ای و اون ب ...

ایچوقت فکر برگشتو ندارم.توکل به خدا کردم الان فقط فکر و ذکرم بچه هامه

چقد آدما بدجنس و حقه باز شدن ... دلم خیلی گرفت انشاا.. که همه چی به نفع تو تموم شه و شوهرت و اون زنه ...

پناه برخدا تمام امیدم همینه به امید اون روز زنده م

قبول دارم واقعا درست میگین آدما راحت عوض میشن.شرایط ادما رو به راحتی عوض میکنه.شاید همه رو نه اما خی ...

ممنون از دعای قشنگتون. شما هم خودتونو اذیت نکنید شاید بهتر باشه یه سفر زیارتی بری یا چند جلسه با روانشناس حرف بزنی اما اینکه همش خودخوری بکنی نمیشه‌. زندگی عجیبه به اونی که خیلی اعتماد کنیم از همون ناامید میشیم منم برام پیش اومده فهمیدم تنها کسی که اعتماد مطلق میشه بهش کرد خداست. انشالا به زودی زندگیتون خیلی عالی بشه