2777
2789
عنوان

درسته یا غلط

66 بازدید | 10 پست

بچه ها من بخاطر مشکلی که برای خانوادم پیش اومده هی بعضی اوقات ف  ا  ل میگیرم خسته میشم از فکر کردن راجع بهش بعد هرچی گرفتم میگن درست میشه آینده روشنه که تاحالا هبچیش درست نشده تا یکی دوباره گرفتم از سایت دیوار اینقدر منفی گفت من حرفای این خیلی رو مخم رفته اصلا حالم خوب نیست میگم نکنه دوباره اتفاق دیگه ای بیفته حالم بده چیکار کنم بنظرتون ف  ا  ل درسته یا نه ؟

غلطه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خیلی حالم بد شد سعی میکنم بهش فکر نکنم اما خیلی حالم بد شده

فال گرفتن در اسلام رد شده.شما مشکلات رو باید از طریق مراجعه به متخصصین رفع کنی.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام