2777
2789
عنوان

زیارت نیابتی حرم امام رضا

376 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من یه سری مشکلات داشتم داره حل میشه ،ولی تصمیم گرفتم یه پیج بزنم هفته یک بار برا کسایی که آرزوی زیارت امام رضا رو دارن برم حرم نماز حاجت بخونم و پخش زنده بزارم حرم رو ببینن ،شاید شماها هم حاجت روا شدید لطفا تو گروها و دوستان اطلاع رسانی کنید 

بدون هیچ هزینه و چشم داشتی ،و برای دعای خیر و سلامت همه دارم این کارو میکنم دعا کنید ادامه بدم ان شاالله، چون تازه از جراحی و هزار بدبختی نجات یافتم 

به سلامتی عزیزم 

به قول معروف تنت نیازمند ناز طبیبان مباد❤️

التماس دعا

پریا 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیج رو فالو کنید فقط مخصوص زیارت پیج زدم چون خودم با گوشت و پوست و استخوانم گرفتاری رو حس کردم و حتی خونه به حکم تخلیه رسید و طولانیه نمیشه بگم و فقط اون بالایی میدونه چی کشیدم و هربار دست از پا درازتر از امام رضا خواستم ضامنم بشه تا خدا بهم کمک کنه

دورت بگردم برای حاجت روایی منم دعا میکنی؟اسمم مبینابه امام رضا بگو خیلی دلتنگشم میدونم هوامو داره بگ ...

عزمزمه من هفته ای یه بار میرم لایو میگیرم انگار هر هفته میری زیارت

دورت بگردم برای حاجت روایی منم دعا میکنی؟اسمم مبینابه امام رضا بگو خیلی دلتنگشم میدونم هوامو داره بگ ...

عزيزان ناراحتی و گریه نداره من براتون لایو میزارم خودتون باهاش حرف بزنید و هرچی میخواید طلب کنید منم یه بنده داغون خدا هستم فقط میخواستم کار خیر انجام بدم تازه ۵ ماهه کمرم عمل شده و راه افتادم