2777
2789
عنوان

برادر شوهر

462 بازدید | 22 پست

همسرم پدرش فوت شده.

موقع ازدواج تمام هزینه ها با خودش بود. مامانش هیچ کمکی نکرد. تنها چیزی که تا بحال مادرش داده یک نیم ست برای کادو عروسیمون هست.

خرج تالار . خرج عروسی. کادو تولد برای بچه هام. هیچی.

الان به برادر شوهرم اجازه داده طبقه ی بالا خونش رو برای خودش بسازه. درصورتی که به ما و بقیه ی بچه هایش برای خونه هیچ وقت کمکی نکرده.

برای برادر شوهرم وام گرفته و قسط هاشو خود مادر شوهرم از حقوقش که مال پدرشون بوده داره میده.

من همسرم ورشکست شد. اما هیچ وقت بهمون کمک نکرد.

البته خدا خودش بیشترشو داد بهمون.

ولی همسر من از پنج صبح تا هشت شب توی گرما و سرما هر روز می‌ره سر کار. کارش سخته. خیلی شکسته شده.

برادر شوهرم نمیره سر کار. خودش و زن و بچش مفت مفت خونه ی مادر شوهرم غذا میخورن. پول ساختن خونشون هم از مادرشوهرم میگیرن. خیلی هم جون و سالم مونده.

حالا شوهر من پیر و شکسته شده. دلم میخواد به روی مادر شوهرم بیارم و بهش بگم که هیچ وقت به همسر من هیچ کمکی نکرده.

مادرشوهرم خودش گاهی خیلی تیکه میندازه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب به بعدش فکر کن ببین به روش بیاری چی میشه ؟ایا مادرشوهرت رفتارش رو تغییر میده؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

فایده نداره عزیزم بدتر بهت انگ حسودی میزنن دلشون خنک میشه چتو بیشتر میسوزی 

توی مسایل شوهرتو مادرش دخالت نکن از خدا بخواه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

مادر شوهرت چه تيكه اي ميندازه؟واسه كمك نكردن خودش؟

نه 

مثلاً از دیگران همیشه تعریف می‌کنه جلو من. با طعنه

مثلاً من بچه هام شیطونن و پر سروصدا.

میگه فلانی هیچ وقت ازشون صدا نشنیدم . تکرار می‌کنه این حرفو

خب به بعدش فکر کن ببین به روش بیاری چی میشه ؟ایا مادرشوهرت رفتارش رو تغییر میده؟

نه تنها رفتارشو تغییر نمیده بلکه این احترامی هم که بین تون هست از بین میذه بسپار به خوا خدا خودش/بهترین منتقم

منم دقیقا این مشکلو دارم خود خود زندگی شما با این تفاوت که همسرمن بخش زیادی از طبقه ی بالای خونه مادرشو ساخت ولی بخاطر اخلاق مادرش رها کرو و امد شهر ما و اینکه حتی همون نیم ست هم برای من نخریدن .با اینکه هیچ حرف و حدیپی بژ مون نبود  مننم صبوری کردم و حرفی نزدم چون فقط خودتو و روابط خراب میکنی من فقط منظرم که خدا خودش جواب صبر منو و نبعیض اونهارو بده .

عزیزم خونه ای که مادر شوهرت میشینه به اسم خودشه؟؟یا ورثه ایه؟

به اسم مادر شوهرمه.

اما در اصل مال همه ی بچه هاست . چون یک خونه داشتن بعد از فوت پدرشوهرم فروختن. این خونه رو با توافق زدن بنام مادرشان.

خیلی خود خوری میکنم خییییلی سالهاست .ولی کادر شوهرمنم هیچ خیری ازون خونه و زندگی ندید .

شاید من خیلی بد جنسم.

شاید حسود و بخیلم.

نمی‌دونم.

اما دلم میخواد اونا هم هیچ خیری از خونشون نبینن‌

اگه این فکرا وسوسه ی شیطان هست امیدوارم خدا ازم دورش کنه