2777
2789
عنوان

خانما بیاید یه لحظه کمک

115 بازدید | 15 پست

سلام وقت همگی بخیر 

بچه ها خواهر شوهرم یه مدتیه دستش بدجور آسیب دیده و نمیتونه آشپزی کنه و کارای خونش انجام بده، و اونیکی خواهر شوهرم می‌ره بهش تو پخت و پز و جمع و جور کردن خونه کمک میکنه، خونه هامون هم نزدیک همه،

حالا اینجا بگم من الان چند وقته تو ذهنم میگذره براش غذا درست کنم بفرستم اما متاسفانه هذچر دفعه یا وقتم نشده یا جایی بودم خونه نبودم ووو، الان یک هفته ای میشه که اینطوری شده ، 

بعد امشب ما رفته بودیم خونشون شب نشینی چون مادرشوهرمم اونجا بود تازه از مسافرت برگشته بود.

بعد مادر شوهرم برگشت گفت اونیکی دخترم خیلی به خواهرش کمک میکنه، اون عروسمم چند بار غذا فرستاده،برای منم فرستاده از مسافرت اومده بودم.

بعد من با خودم فکر کردم شاید جلوی من اینطور میگه که بهم بفهمونه تو کمکی نکردی ،ناراحت شدم درسته وظیفم نیست ولی من آدم حرف خوری هم نیستم نمیخوام اسمم بد تموم شه با اینکه من نیست کمک کردن بهش داشتم.

به نظرتون فردا صبح زنگ بزنم خواهر شوهر و مادر شوهر ناهار دعوت کنم؟؟؟

حالا این وسط من با اون جاریم که ازش تعریف کرد قطع رابطه این که خودش شروع کننده بود و داستانش مفصله

میترسم من دعوت کنم اینا فکر کنن چون از اون تعریف کرده من برای رقابت میخوام اینکار کنم در صورتی که من خیلی وقته نیت داشتم ولی وقت نمیشد.

حالا چیکار کنم به نظرتون فردا ناهار دعوتشون کنم،یا شام درست کنم بفرستم شوهرم ببره دم خونشون؟؟؟شما بگید

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديگه قبل ازينكه حرف بخوري بايد ميكردي كه ميگي فرصت نشدهولش كن الان هركار بكني ميگن گفتيم ياد گرفت

اره میترسم بعدش بگن چون گفتیم انجام داده

زنگ بزن دعوت کن شام حالا یا ناهارشونو ک خوردن بهشون بگو من از قبل نیت داشتم اینکار و کنم وقت نکردم

امشب خونشون گفتم .

ولی مادرشوهر انگار خیلی بدش اومده بود

بعداً نگن گفتیمم نکرد🥲

ببين در هر صورت حرفو ميزنن😂😂من بودم زحمت نميدادم به خودم وقتي حرفشو خوردم ازشون

به جاش سعي ميكردم خيلي خودمو پر مشغله نشون بدم بگن سرش شلوغه😂

پس دعوت نکن مگ زورهوقت نکردی نتونستی دیگه😐بدش اومده ک اومده

من خیلی مهر طلبم بدبختانه سریع غصه میخورم نمیتونم بیخیال باشم😢😢😢بعد با ذوق از اونیکی جاریمم تعریف میکرد.

ببين در هر صورت حرفو ميزنن😂😂من بودم زحمت نميدادم به خودم وقتي حرفشو خوردم ازشونبه جاش سعي ميكردم خ ...

امشب اومدیم خونه به شوهرم گفتم دعوت کنیم گفت باشه.الان فردا چطوری اینو بپیچونم😂😂

من خیلی مهر طلبم بدبختانه سریع غصه میخورم نمیتونم بیخیال باشم😢😢😢بعد با ذوق از اونیکی جاریمم تعریف ...

برای بعضیا حیف ک وقتت و بزاری وقتی از یکی دیگ همیشه تعریف میکنن

اونم از عمد تعریف میکنه ک تو حرص بخوری میدونن میونتون شِکَراب 

اینجور مواقع هیچی نگی بهتر ولشون کن به حال خودشون بزار هرچی میخان بگن

برای بعضیا حیف ک وقتت و بزاری وقتی از یکی دیگ همیشه تعریف میکنناونم از عمد تعریف میکنه ک تو حرص بخور ...

اره خیلی اذیتم کردن تا الانشم دیگه برام مهم نیستن هرچی می‌خوان بگن