چجوری از گوشی لعنتیم دل بکنم؟ شبا تا صبح بیدارم صبحا هم به زور میخوابم اصلا نمیتونم از گوشیم جدا بشم تمام زیر چشممم گود و تیره شده چجوری گوشیو بزارم کنار آخه؟
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
والا منم یه مدت که اینستا داشتم همینطور بودم..الان چند ماهی یه پاکش کردم و با اینکه بچه کوچیک دارم سعی کردم یه مهارتی یاد بگیرم ..عوض گوشی مزخرف لااقل بیدارم کار مفید انجام میدم ..تو هم سعی کن پاکش کنی
این مشکل خواب نیست، این مشکل «خود انضباطی ناکافی» هست و من خودمم درگیرشم. فقط مربوط به گوشی و تایم خواب هم نمیشه بلکه تمام بخش های زندگی رو مختل میکنه. تنها راهش اینه که برنامه ریزی کنی مثلا برای استفاده از گوشی قبل خواب، یه زمانی تعیین کنی و یه جریمه هم برای خودت مشخص کنی که اگه به برنامت پایبند نبودی جریمه رو اعمال کنی.
یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمیتواند به کسی اعتماد کند!