2777
2789
عنوان

مردا از کدوم زنا خوششون میاد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کتاب میخوندم درباره ی مردا بود میگفت همه ی مردا ذاتا دوست دارن حمایتگر باشن و این ک اگر شما برداری دنگ کافتو بدی(چون مستقلی وتو خانواده ای بزرگ شدی ک چشمت به دسته طرف مقابلت نیست)اون مرد حس حمایتگر بودن دربارت نداره و درنهایت اون پولو خرج دختر دیگ ای میکنه پس من نمیگم همون اول رفتی طرفتو تیغ بزن ولی دیت اول و باید اقا حساب بکنه این نظر شخصیه منه

دنگ دادن ک خیلی مسخرس

ولی مورد دوم همیشه جذاب بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرابایدازدختری که دنگشونمیده بدش بیاد اصلامگه غرورپسرمیزاره؟

من نمی‌دونم ولی من واقعا حس بدی میگیرم اگه ببینم پسره همش داره حساب می‌کنه 

این حس من غیر طبیعیه؟ 

من نمی‌دونم ولی من واقعا حس بدی میگیرم اگه ببینم پسره همش داره حساب می‌کنه این حس من غیر طبیعیه؟

نه عادیه ولی پسره هم انقدربایدغرورداشته باشه پول ازدختره نگیره به دختره بایدحس امنیت بده 

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ!