2777
2789
عنوان

متهل ها و با سیاست ها بیایین

184 بازدید | 11 پست

تاپیک اخرم بگید ب نظرتون چطور رفتار کنم با پدرشوهرم؟

وقتی میبینم اینجوری بد خلقی میکنه با من و بچم عصابم خورد میشه اخم میریزم نگا ب صورتش نمیکنم حتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جاریت زیر آب زده دیگ حرفات و پیشش نزن

و در آخر بیخیال باش  و رها کن چه اهمیت داره انقد محتاج دوست داشته شدن از یه آدم باشی ول کن بیخیال باش توجهت و کم کنی خود به خود همه چی درست میشه 

شاید جاریت زیر آب زده دیگ حرفات و پیشش نزنو در آخر بیخیال باش و رها کن چه اهمیت داره انقد محتاج دوس ...

نه عزیزم محتاج نیستم میخوام بی توجه باشم  ولی دلم براش میسوزه میگم اون ک اونقد هوای من رو داشت بعد من اینطور رفتار کنم؟ بعد ک خوب میشم باهاش باز یه تر ب عصابم میزنه ک واسش اخم میریزم و بی محلی میکنم نمدونم چیکنم

نه عزیزم محتاج نیستم میخوام بی توجه باشم ولی دلم براش میسوزه میگم اون ک اونقد هوای من رو داشت بعد م ...

ب نظرم چون رفتارش عوض شده توام رفتارت و یکم نسبت به قبل عوض کن یعنی احترام و اینارو نگه دار ولی یکم فاصله بگیر و..