2777
2789

مامانای عزیز سلام

پسرم ده سالشه و بزودی باید لوزه اش رو عمل کنیم

هزینه خصوصی که خیلی بالاست... اما بیمارستان دولتی هم نمی‌دونم برای این عمل خوبه یا نه، کرج هستیم و شنیدم البرز خوبه، کسی تجربه ای داره؟ شما جای من بودید ۱۸ تومن هزینه خصوصی می‌کردید یا واقعا لازم نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ده سالگی عمل کردم لوزه م رو ، توی بیمارستان مصطفی خمینی اون موقع گمونم نیمه دولتی بود.واقعا ...

تو همین نینی سایت تو یه تاپیک بعضی ها یجوری از دردش میگفتن ترس افتاد تو جونم 🤦🏻‍♀️

من تجربه ندارم ولی پرستار بیهوشی ام.خیلی زیاد دیدم البرز هم کارآموز بودم جای خوبیه عمل سختی هم نیس ا ...

به امید خدا 

اصلا جراح هم نمی‌شناسم، یه نفر رو فقط می‌شناسم کرج، دکتر محمدرضا سلیمی، که اونم فقط خصوصی میاد 

تو همین نینی سایت تو یه تاپیک بعضی ها یجوری از دردش میگفتن ترس افتاد تو جونم 🤦🏻‍♀️

مراقبت بعد از عمل که به عهده خودته بیشتر اهمیت داره 

مامانم تا ده روز سوپ میکس میکرد می‌خوردم 

چقدر بستنی چپوندن تو حلقم 

روز جراحی بعد بی هوشی که دهن پر خونه ، تا چند وقتم دردش گاهی میزد به گوشم. که خب اگ زیاد باشه مسکن میدن 

اتفاقاً یکی از تجربه های باحال زندگی مه 

دنیا به کام دیویدشونه...
واقعا هجده تومن شده من سه سال پیش لوزه دخترمو تو کلینیک خصوصی عمل کردم سه نیم شد

آره به خدا 

تازه گفت عفونت گوش میانی هم داره، اگر با داروهایی که داده تا هفته بعد خوب نشه باید تو گوش قرقره هم بذارن با اون میشه ۲۵ یا ۲۷ دقیق یادم نیست، ولی مطمئنم بریم خصوصی خورده خرج هم زیاد داره... اونم اضافه میشه

به امید خدا اصلا جراح هم نمی‌شناسم، یه نفر رو فقط می‌شناسم کرج، دکتر محمدرضا سلیمی، که اونم فقط خصوص ...

تحقیق کن عزیزم.بین مادر همکلاسی هاش.همسایه.دوست .آشنا.من خودم خصوصی کار میکنم میدونم خیلی بهتره ولی البرز کرج چیزی کم از خصوصی نداره.جراح خوب البرز هم میره همینجا بپرس از مادرای کرج

عزیزم منم خاهرم حدودا نوزده سال پیش عمل کرد دولتی و خوب هم شد خداروشکر

خداروشکر 

راستش خودم البرز زایمان کردم و بی نهایت راضی بودم..

بیمارستانش بیمارستان خوبیه تو کرج با اینکه دولتیه اما پزشک های عمل لوزه رو نمی‌شناسم 

من برام دکتر بیشتر مهم هست ولی مراقبت بیمارستان هم مهم هست اگه هزینه داری ببر خصوصی وگرنه دولتی با د ...

ممنونم عزیزم

والا خیلی چک داریم فعلا.. تا چند ماه..

باید راجع به دکتر تحقیق کنم اگر خوبشو پیدا کنم می‌برم البرز..

خداروشکر راستش خودم البرز زایمان کردم و بی نهایت راضی بودم..بیمارستانش بیمارستان خوبیه تو کرج با این ...

بنظرم بیشتر رو دکتر سرمایه گذاری کن تا بیمارستان من کرجی نیستم اما کاشان دکتر سلمانی عمل کرد و خوب هم شد

ممنونم عزیزموالا خیلی چک داریم فعلا.. تا چند ماه..باید راجع به دکتر تحقیق کنم اگر خوبشو پیدا کنم می‌ ...

بله همیشه جراح خوب مهم هست نهایت یه شب تو بیمارستان هست پس دنبال جراح خوب باش موفق باشی وبه سلامتی جراحی بشه پسر گلتون