2777
2789
عنوان

تو فیلم ابلق اونجا که راحله

492 بازدید | 17 پست

بخاطر آبروی خودش و زندگی شهلا ، خواهر شوهرش ، کصافط کاری جلال رو نگفت 

علی که فهمید و باور کرد که انگار زن خودش بوده که سر و گوشش میجنبیده ، چطور دوباره خیلیی معمولی باهم زندگی کردن و علی که اونقدر تعصبی بود نه کمکی زد راحله رو نه چیزی ؟؟؟؟؟ 

یا اگر میدونست که زنش داره درکت یمگا و به پاکیش شکی نداشت،  در اینصورت متوجه میشد که جلال به ناموسش چشم داشته ، پس باید میرفت دنبال جلال و کتکش میزد ، ولی بازم این کارو نکرد 

چرا 

پ ن : تو المپیک قبل درست توصیح ندادم خیلییی هاتون فکر کردید من اشتباه متوجه شدم بخاطر همین یه بار دیگه تاپیک زدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

فیلم ترکیه؟ اون المپیک این وسط چی بود

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راحله گفت من به خاطر حسودی این کارو کردم یعنی اصلا موضوع خیانت و چشم ناپاکی نبوده

کدوم کار ؟ زدن رگشو ؟ یا بد جلوه دادن جلال ؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
میگم خدایا این به چه زبونیه. بعد اخه کثافت درسته نه کصافط. معلومه خوابت میادا. بخواب دخترجان

اره خیلیییییییی😅 

باید جواب سوالمو میگرفتم 

بدجور ذهنم درگیر بود

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
همشو گفت من حسودی کردم به خونه زندگیشون و...

اهااااا 

ممنون عزیزم 

بلخره یکی پیدا شد جوابمو درست بده 

تو تایپک قبل که چند نفر ریختن سرم گفتن نمیفهمی🥲😑

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اره خیلیییییییی😅 باید جواب سوالمو میگرفتم بدجور ذهنم درگیر بود

راحله بخاطر اینکه واقعا جریان تف سربالاست و هیچ جوره درست بشو نیست درشو زد وماست مالی کرد علی هم همینطور .وگرنه هردومیدونن که اون بی شرف چطور آدمیه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥