2777
2789
عنوان

مامانا لطفاااا بیاین کمک

55 بازدید | 11 پست

بچم۱۷ماهشه، دوهفتس از شیر گرفتمش... شیرخشک نمیخوره بهش شیر پاکتی میدم... از وقتی کرفتمش تقریبا اسهاله ممکنه مال شیر پاکتی باشه؟؟ الان چیکارکنم من چی بدمش؟؟ شوهرم میگ گناه داره باز شیر خودتو بهش بده خودم شیرم خشک نشدخ... تقریبا عادت کرده شبا دیگ خودش میحابه... باز بهش شیر بدم یا چی؟  چیکارش کنم

شیر پاکتی که میدی حتما بدون لاکتوز باشه اگه گیر میاری 

بدن بچت احتمالا به لاکتوز واکنش نشون داده

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چرا زود از شیر گرفتیش؟

بله اسهالش از شیر پاکتیه

بهش شیر خشک بده

بعد دوسالگی من اصلا به بچم شیر ندادم شیر گاو منظورمه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر پاکتی که میدی حتما بدون لاکتوز باشه اگه گیر میاری بدن بچت احتمالا به لاکتوز واکنش نشون داده

قبلا حساسیت داشت میدادم بدنش دونه میریخت بیرون... چند وقت بود اینجور نمیشد الان اسهال شده

از قدیم گفتن تو فصل گرم بچه رو ا شیر نگیرین اسهال میشه شما دقیقا چله ی تابستون از شیر گرفتیش

شیر پاکتی هم به بعضی ها نمیسازه شوهر من با ۴۰ سال سن یه لیوان شیر پاکتی بخوره گلاب به روتون میشه

ولی از شیر گرفتیش دیگه نده بهش 

من دو سالگی بچمو از شیر گرفتم ۱۷ شروع کردم وعده هاش رو کم و کم تا رسید به یک بار در روز بعد اونو خودش حذف کرد اب میوه طبیعی با شیر لاکتوز فری میدادم بهش

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
قبلا حساسیت داشت میدادم بدنش دونه میریخت بیرون... چند وقت بود اینجور نمیشد الان اسهال شده

خب مشخصه حساسه 

غذا نمیخورد...... شیرخشک نمیخوره دوس نداره مزش

تا اخر عمر ک نمیتونی بهش شیر بدی

براش متنوع درست کن بخوره

شیر آنچنانم خوب نیست

دیگ ی اشتباهی کردم... اگ بخام باز بهش بدم مشکلیه؟

اره دیگه بهش شیر خودتو نده 

چندبار میخوای بیتابش کنی؟

بچه روانش بهم میریزه