2777
2789
عنوان

تو شهر خودم گم شدم هنوز حالم بده بیاین همه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و همچنین اختلال اضطرابهمه ی ایناهم هم باعث کاهش اعتماد به نفست شده، هم افسردگیت

احساس افسردگی هم میکنم باور کن

من قبلا با یبار خوندن درس یادش میگرفتم الان با هزاربار هم فایده نداره یسال میگذره ولی هنوز از همکلاسیام خجالت میکشم باهاشون صحبت کنم یا نگاهشون کنم

یه چیزی خوندم فکر کنم مه مغزی دارم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

استرس گرفته بودت... اشکال نداره... اخرش چکار کردی

بزور مامانم پیدا کردم حالم بد بود اون کارش انجام داد بهش گفتم قضیه رو خیلی جدی نگرفت

کلا پریشون بودم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

وای منم اون زمان عینکی بودم اگه عینکم نبود صداها رو هم نمیشنیدم😑

همینجوریه دقیقا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به سرم زد با مشاور دانشگاه صحبت کنم ولی میترسم نگاه ها به سمتم عوض شه دانشگاه کوچیکه و دوستام فضول هی اینکه برم مرکز مشاوره یا اینکه تو دانشگاه برام پرونده پزشکی باز کنن ترسیدم

احساس افسردگی هم میکنم باور کنمن قبلا با یبار خوندن درس یادش میگرفتم الان با هزاربار هم فایده نداره ...

نه الزایمر داری نه مشکل ذهنی

فقط و فقط مشکلان روانیه 

اینارو حل کنی

هوص و حواستم برمیگرده

میدونم باید برم روانشناس ولی پام نمیکشه برم اصلا دوبار مشاور اومد خوابگاه رفتم نوبتم نشد برگشتم

نه الزایمر داری نه مشکل ذهنیفقط و فقط مشکلان روانیه اینارو حل کنیهوص و حواستم برمیگرده

چیکار کنم بنظرت؟

دستمم یکم لرزش خفیف داره و کفش عرق میکنه

کسی درکم نمیکنه

وای منم اون زمان عینکی بودم اگه عینکم نبود صداها رو هم نمیشنیدم😑

اینم هست ولی کسی باور نمیکنه کلا بدون عینک گیجم

چیکار کنم بنظرت؟دستمم یکم لرزش خفیف داره و کفش عرق میکنهکسی درکم نمیکنه

روانشناس مشکلتو حل نمیکنه

اول یه چکاپ به خصوص واسه کم خونی و تیرویید باید بدی

بعد برو پیش روانپزشک، نه روانشناس

بزور مامانم پیدا کردم حالم بد بود اون کارش انجام داد بهش گفتم قضیه رو خیلی جدی نگرفتکلا پریشون بودم

چون به اطرافت دقت نکردی اینجور شد... من خودم بازاری جایی میرم به شدت به همه چی دقت میکنم... چند روز پیش رفتیم مشهد با اون همه بازار دور حرم... دوستم میخواست لباسشو عوض کنه خودش حالیش نمیشد از کجا خریده ی راست بردمش در مغازه ای که ازش خرید کرده بود چون به اطرافمو مغازه ها توجه میکنم... این سری حواست جمع کن همین 

روانشناس مشکلتو حل نمیکنهاول یه چکاپ به خصوص واسه کم خونی و تیرویید باید بدیبعد برو پیش روانپزشک، نه ...

قبل عید ازمایش دادم تیروئیدم اوکی بود کم خون بودم دکتر دارو داد دارم مصرف میکنم البته هی فراموشش میکنم دوره جدید شروع میکنم به خوردن

روانشناس مشکلتو حل نمیکنهاول یه چکاپ به خصوص واسه کم خونی و تیرویید باید بدیبعد برو پیش روانپزشک، نه ...

یکی تقریبا مشکل منو داشت دارو مصرف کرد میگفت دارو ها امرکز و یادگیری رو کاهش میده....

میترسم هی درسا رو بیوفتم و مشروط شم ابرو برام نمیرارن تو فامیل

چون به اطرافت دقت نکردی اینجور شد... من خودم بازاری جایی میرم به شدت به همه چی دقت میکنم... چند روز ...

بابامم ادرس راحت یاد میگیره حتی تو شهرای بزرگ ولی من حالت عادی ادرس نمیتونم بدم امروز افتضاح شدم