2777
2789
عنوان

کمککککک😭😭😭

87 بازدید | 7 پست

ریفلاکس دائمی بعد از غذا خوردن 

دوستان من تقریبا سه ساله که درگیر این بیماری هستم که اوایل شدتش انقد زیاد بود که کل روز یدونه موز میخوردم 

من اضطراب و استرس خاسی نداشتم ولی همش تو خونه بودم و بعد از یه اتفاق یه روز دچار حالت تهوع و تنگی نفس شدید و در نهایت فهمیدم که اونروز پانیک شدم

پانیک ادامه داشت و معدم رو داغون کرد 

الانم هر وقتتتتت غذا میخورم بعدش ریفلاکس دارم و سر همین موضوع کم اشتها و به شدت لاغر شدم 

بعضی وقتا که تو خونه و تو اتاقمم تنهام حس میکنم قراره دیونه بشم یا افسرده بشم 

اکثرا میترسم جایی برم مهمونی جایی همیشه نه گاهی حس میکنم اگه غذا بخورم اونجا بالا میارم و ابروم میره 

استرسم واضح و روشن نیست ینی خودم هیو دلیل ندارم برا استرس نمیدونم چه کوفتیه اخه من که استرس ندارم

توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من هم دقیقا ریفلاکس شدید داشتم و برای همین 15 کیلو کم کردم و بعد حملات پنیک و اضطراب شدید که رف ...

واقعا راست میگی؟!

اخه من بی دلیل اضطراب میگیرم ینی اینجوری بگم غذا میخورم اضطراب میگیرم 

دکتر مغز و اعضاب رفتم قرص داد نتونستم بخورم حالمو داغون تر کرد 

شب اولی که قرصو خوردم به حدی بیقرار بودم که داشتم دیوانه میشدم

واقعا راست میگی؟!اخه من بی دلیل اضطراب میگیرم ینی اینجوری بگم غذا میخورم اضطراب میگیرم دکتر مغز و اع ...

منم همیجوری بودم غذا نمیتونستم بخورم همش احساس خفگی داشتم که باعث لاغریم شدو بدنمم افت شدید داشت .بعد اضطرابای شدید میگرفتم دکترای مختلم جواب نمیداد رفتم پیش روانپزشک نجات پیدا کردم البته باید برسی کنی کهه اگه واقعا به اضطرابت مربوطه بری.بعد قرصای اعصاب تا هفته اول میتونن اضطرابو بیشتر کنن .باز برو پیش یه روانپزشک نگرانم نباش.یوگاهم به من خیلی کمک کرد