2777
2789
عنوان

به بچه آیندم حتما اینا رو یاد میدم

125 بازدید | 4 پست

با هرکی دعوا کرد فحش نده با یه کلمه میتونه قهوی بشه از کلمه مادرم رو میارم یا بابام رو میارم نترسه کار اشتباهی نکرده بی احترامی نکرده و فحش هم نداده من هیچ‌وقت اگه دعوا کرد با هم سن خودش دخالت نمیکنم بعضی وقتا هم طرف بچم رو  نمیگرم خودش باید از خودش دفاع کنه و ...

از همه مهم تر اگه حتی به اون فحش داد حق نداری فحش های بد بدی بعد تو مقصر میشی

بچه من انقد باادب بود اومدیم بالاشهر خونه گرفتیم هرچی فحش خاعر مادره یاد گرفته خاستیم بچه بافرهنگ باشه مثلا 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا بعد از سن مدرسه آست. از هفت سال به بعد

قبلش باید ازش دفاع کنی تا بتونه اصن محق بودن رو یاد بگیره. نخوره ی حل مساله رو ببینه. بچه برای این چیزا نیاز به الگو داره. ولی هیچ وقت نمیگم کسی تورو زد محکم تر بزن. خیلی عواقب داره