2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله روزانه بودم نه از من هزینه نخواستن ولی خب بستگی بع دانشگاه و رشته داره

عزیزم انصرافتون قطعی شده؟؟؟دانشگاه مدارکتون روهم بهتون داد؟؟؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
بله قطعی شد الان پیام نور میخونم واسه مدارک هم نامه زدم ب دانشگاه قبلی که بفرستن برام

فرستادن برای خودتون یا برای دانشگاه ببخشید عزیزم انقد سوال میپرسم خیلی نگرانم ببخشید میشه ببینی این فرم رو هم برای انصرافت پر کردی یانه؟؟به نیتت ۵تا حمد میخونم 

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
فرستادن برای خودتون یا برای دانشگاه ببخشید عزیزم انقد سوال میپرسم خیلی نگرانم ببخشید میشه ببینی این ...

هنو نفرستادن میفرستن برا دانشگاه منم ی فرم پر کردم ولی این شکلی نبود توش نوشته بود ک من بدهی ب دانشگاع ندارم و مهر هم زده بودنش

هنو نفرستادن میفرستن برا دانشگاه منم ی فرم پر کردم ولی این شکلی نبود توش نوشته بود ک من بدهی ب دانشگ ...

آهان مرسی گلم الان یه دانشگاه دیگه دانشجو هستین؟؟

بله دبگه هرکاری سختی های خودشو داره بلاخرهمن بعد یک ماه تقریبا، یکی اکسسوری یکی لباس عزیزم

عزیزم ممکنه  شخصی با هم صحبت کنیم میخواستم انلاین شاپ بزنم چند تا سوال دارم