2777
2789
عنوان

پوست خوب

308 بازدید | 17 پست

بچه ها سلام کمکم کنید من هر ضدافتابی میزنم بده پوستم خشکه ضدافتاب مخصوص پوست خشک میزنم ولی رو صورتم زود عرق میکنه از همون اول که میزنم😣😣😣

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

من دکتر ژبلا میزنم پوستمم خشک ولی مونگار ۳۰ درصد میزنم ..ژیلا رنگیش

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستتون عرق نمیکنه بیرنگشم هست؟

اره بیرنگشم هست...ولی من رنگی گرفتم..ن عرق نمیکنم اصلا

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
ببخشید قیمتش چنده؟

بزرگش ۱۸ کوچیکش ۹تومن

واقعن کسی نیس بشینم راجب پوستم ومشکلاتش باهاش بحرفم اصلن نخوتستیم😔😔

عزیزم هر چیزی می خوای بگو 

من عاشق کارای مربوط به پوستم و عاشق انواع و اقسام کرمها 

ضدآفتاب فور اور انتخاب خوبیه اگر خواستی 105 تومن هست امریکایی و گیاهیه

و خیلی خیلی حجیمه  178 میله و برای مصرف نزدیک به یکسالت کافیه ضدآفتابای بازار همش 50 میله

سلام ممنون جوابمو دادی اینو که گفتی خودت استفاده کردی راضی بودی عرق نکرد رو صورتت 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
سلام ممنون جوابمو دادی اینو که گفتی خودت استفاده کردی راضی بودی عرق نکرد رو صورتت 

نه عرق نمی کنه منم پوستم فوق العاده چربه و هر کرمی نمیتونم بزنم چون فوری جوش می زنم ولی این خوب بوده برام