2777
2789

شانسی میگم

کارمنده

رشته اش هم مدیریت یا صنایع یا حسابداری

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

شغلش ازاد؟ حس میکنم معلمه یا واس معلمی میخونه

میجه سوال نپرسین :) 🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانسی میگمکارمندهرشته اش هم مدیریت یا صنایع یا حسابداری

مشخصاتم 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

مشخصاتم

گندمی

مو های تیره

وضع مالی خانواده متوسط

صبور در برابر مشکلات

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
گندمیمو های تیرهوضع مالی خانواده متوسطصبور در برابر مشکلات

جیوون😂😍

حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ 

عرفان رل زده؟ دلش تنگ شده برام؟ کی پیام میده؟ 

جیوون😂😍حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ عرفان رل زده؟ دلش تنگ شده برام؟ کی پیام میده؟

تو دلت بیشتر برا عرفان تنگ شده تا اون

علی مشخص نیست درخواست میده یا نه ولی اگرم درخواست بده آخرش خوب نیست قبول نکنی بهتره

تو دلت بیشتر برا عرفان تنگ شده تا اونعلی مشخص نیست درخواست میده یا نه ولی اگرم درخواست بده آخرش خوب ...

افرین 🥹💔

عرفان رل زده؟ چرا پیام نمیده؟ کی پیام میده؟ 

2790
2778
2791
2779
2792