2777
2789
عنوان

امروز رفتم ساعت بخرم🤦‍♀️

120 بازدید | 8 پست

اومدم از فروشندهه قیمت بپرسم ، یه آقای دیگه یهو از در وارد شد گفت خانوم بپرسیم من بهتون میگم ، ظاهرا اینم یکی از فروشنده ها بود که تازه رسید 

اصلا رومو که برگردوندم ببینمش نابود شدم انگار از تو کتابا درومده🤭 نگاه کردم حلقه و اینا هم نداشت باورم نمیشد همچین آدمی تو واقعیت وجود داشته باشه ماشالاااااا🧿🧿😅

خیلی مهربون بوددددد ، فروشنده قبلی هر کدوم رو از پشت شیشه بهش نشون میدادم قیمت میگفت فقط ، این همرو میاورد میگفت بپوش 

از یه ساعت خوشم اومد ۱۳ میلیونه😭😭😭😭😭😭

ار کجا پول جور کنم بخرمش 🤦‍♀️ جلوی طرف آب شدم دست خالی اومدم بیرون 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق شدن در نگاه اول به این میگن

آره واقعا تا الان این احساس رو تجربه نکرده بودم 

اصلا نمی تونستم نگاش کنم سرمو مینداختم پایین

😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
یادت میره

وای نه فکر نکنم