2821
2789
عنوان

حس ششم👀

768 بازدید | 174 پست

میدونم تاپیک زیاد ازش زده میشه

میخوام اگر کسی هست بهم جواب بده چندتا سئوال داشتم 🙂👀

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بفرما

بنظرتون به من حسی داره؟؟

اگر حسی داره چرا نمیگه ؟!

و اینکه چرا اینقدر توجه می‌کنه 😅👀

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فقط کمک. کنید. من. تا پیک. هامو. هدف. کنم

باشه لینک حذف تاپیک هم هست ساعت های خاص فعال میشه 

چرا بهش اعتقاد داری؟🗿

😅خودمم نمیدونم زیاد دیدم بعد خب بعضی ها واقعا انگار یه حس هایی دارند گرچه بازم نمیشه گفت قطعیه👀

چون. کم. رو. حس. و منتظر تو بری جلو

خب حس داره یانه ؟!

یعنی حس خاصی داره؟‌یا الکی هست ؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز