2777
2789
عنوان

برنجم کرم زده

18294 بازدید | 56 پست

سلام

ما ی گونی برنج هندی برا مهمون چون ایرانی همیشه درب و داغون میشه برامهمون سخته در بیارم و هم هزینه ش زیاد میشه بعد خودمون ایرانی میخوردیم

الان برنج ایرانی مون تموم شده بود رفتم هندی بمزم دیدم چندتا کرم توشه!! 

ریختم تو سینی گذاشتم تو بالکن ولی هنوز توشن!

چکارشون کنم

گونیش پره پر بود

حیفهههه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

نمک بریز توش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فکرکنم فلفل تند خشک بریزی خوب باشه

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بنداز دور حيف چيه كرمه كرم 

من كه چيزي ببينم تو برنج نميتونم بخورمش هر وقت بخوام بخورم ياد كرما ميوفتم

مـا بچّـه بــودیــم ني ني سايت نبود که ....   اینجـاهـا ه مش بیـابـون بود    

درصمن برنج کرم زده روکه دورنمیریزن.‌.‌پاکش میکنن قشنگ و کرمای خوشملشو بریز سطل اشغال😊

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

برو از داروخونه قرص برنج بخر استفاده کن طبق دستورش نریز دور حیفه،برنجت برنج قدیمیه،خیلی هم برنج کهنه خوبه برنج کهنه هم همش یا کرم داره یا حشره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بعضی نظرات نشون میده دوستان فوق سوسولن.اصلاتوعمرتون برنج پاک کردین ایا؟_

برو از داروخونه قرص برنج بخر استفاده کن طبق دستورش نریز دور حیفه،برنجت برنج قدیمیه،خیلی هم برنج کهنه ...

ایول یکی حرف درست درمون زد.اتفاقا برنج ایرانی هرچی بهترباشه بیشتر کرم یا سوسک میزنه بهش.

برو از داروخونه قرص برنج بخر استفاده کن طبق دستورش نریز دور حیفه،برنجت برنج قدیمیه،خیلی هم برنج کهنه ...

قرص برنج؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍