njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 عنوان کامپیوتر 52 بازدید | 10 پست یه سوال اگه از طریق فنی وارد رشته کامپیوتر بشیم موقع کنکور میشه هم تو کنکور سراسری نظری شرکت کنیم و وارد این رشته بشیم و هم کنکور فنی بدیم من یه همچین چیزی شنیدم اگه کسی اطلاع داره میشه راهنمایی کنید و آینده شغلیش چطوره ؟ 1403/05/22 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__deniz__ عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1070 میتونی تو فنی حرفه ای کامپیوتر بخونی ، کنکور کاردانی کامپیوتر بدی دوسال بخونی ، دوباره بعد از کاردانی بری دو سال کارشناسی کامپیوتر بخونی اگه بخوایی پیوسته ۴ سال بخونی باید کنکور ریاضی بدی بعد اگه رتبه ات رسید انتخاب رشته کنی و کامپیوتر بخونی
njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 میتونی تو فنی حرفه ای کامپیوتر بخونی ، کنکور کاردانی کامپیوتر بدی دوسال بخونی ، دوباره بعد از کاردان ... میشه هردو باهم داد ؟
__deniz__ عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1070 بچه هایی که از فنی حرفه ای میرن رشته کامپیوتر تو برنامه نویسی و کلا تو فنی قویتر از بچه هایی هستن که از ریاضی میرن کامپیوتر مگه اینکه یه بچه تنبل باشه بره رشته کامپیوتر و الکی نمره بگیره
njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 من شنیدم کنکور ریاضی بدی و بعد وارد این رشته بشی بهتره درسته ؟
__deniz__ عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1070 میشه هردو باهم داد ؟ آره ولی فکر نکنم نتیجه بگیری چون مجبوری برا هر کدوم کتآبهای جداگونه بخونی
njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 بچه هایی که از فنی حرفه ای میرن رشته کامپیوتر تو برنامه نویسی و کلا تو فنی قویتر از بچه هایی هستن که ... شما خودتون کامپیوتر خوندید ؟
njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 آره ولی فکر نکنم نتیجه بگیری چون مجبوری برا هر کدوم کتآبهای جداگونه بخونی ممنون از راهنماییتون ❤
njofddu مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 94 بچه هایی که از فنی حرفه ای میرن رشته کامپیوتر تو برنامه نویسی و کلا تو فنی قویتر از بچه هایی هستن که ... پس چرا میگن اگه از ریاضی وارد این رشته بشید بهتره من این رشته رو دوست دارم ولی استرس دارم میترسم از فنی برم و نتیجه نگیرم