2789
عنوان

هارد چیه

702 بازدید | 14 پست

توروخدا بگید هارد هم مثل رم هست فیلم و عکسای مهمی دارم میترسم حذف بشن حافظه گوشیم پر شده چیکار کنم تو ی رم هم گذاشته بودمشون و رم قایم کرده بودم عکس و فیلما خراب شدن 😭تورو امام حسین بگید چه کنم لب تاب و کامپیوترهم ندارم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

هارد مثل فلشه ولی حافطه بیشتر و امنیت بالاتر

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هارد مثل فلشه ولی حافطه بیشتر و امنیت بالاتر

خب چطور بزارمش رو گوشی وانتقال بدم؟بعد میتونم وصل کنم ب گوشی و عکس و فیلمهارو ببینم ؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
عزیزم هارد بخش زخیره ی حافظه ی وسایل الکترونیکی مثل مغزانسان میمونه

اصلا حذف نمیشن ؟چون رم نو گرفتم عکس و فیلمارو گذاشتم توش الان امروزگذاشتم رو گوشی همه خراب شد

خب چطور بزارمش رو گوشی وانتقال بدم؟بعد میتونم وصل کنم ب گوشی و عکس و فیلمهارو ببینم ؟

بله عزیزم میشه به تلویزیون هم میتونی وصل کنی..باید یه دانگل تهیه کنی برای اتصالش به گوشی که از جایی که شارژر میزنی وصل میشه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

توروخدا کسی میدونه ۱۰۰۰گیگ چنده 

بله عزیزم میشه به تلویزیون هم میتونی وصل کنی..باید یه دانگل تهیه کنی برای اتصالش به گوشی که از جایی ...

عزیزم خدا خیرت بده چه قیمته 

بله عزیزم میشه به تلویزیون هم میتونی وصل کنی..باید یه دانگل تهیه کنی برای اتصالش به گوشی که از جایی ...

یعنی با خیال راحت عکس و فیلمارو انتقال بدم بهش و قایم کنم حتما نمسوزن یا خراب نمیشن 🥺

دوستان همه پاسخ درست دادن دیگه

ولی دیگه برای چنین مسائلی که خودت میتونی با یک سرچ ساده به جوابش برسی ، مردم رو به آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام قسم نده عزیز

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
عزیزم یه سرچ ساده بزنی قیمتاش میاد دست

آجی قیمتارو بلد نیستم میشه ببینی ۱ تومنی هست لطفا