2777
2789

بله

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی نوشته پیشنهاد میشه بعد از ۷۲ ساعت، دوباره آزمایش بدید، چون مشکوکه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

عددش پایین نیس؟

همون دیگه

نوشته کمتر از ۱۰ منفیه

بین ۱۰ تا ۲۵ مشکوکه

بالای ۲۵ مثبته

حالا واسه شما چون بتاتون خیلی بالا نیست، گفته بعد از ۷۲ ساعت تکرارش کن، دوباره برو آزمایش بده

من دادم درست بود ۱۲روز از اچ سی جی گذشته بود عدد بتا ۷۰بود

من  ۴ شهریور  پریود میشم  ینی هر ماه  روز چهارم یا پنجمش پریودم  بنظرت الان  برم  ازمایش بدم نشون میده  ۱۰ ۱۱ روز دیگ مونده

اللهم عجل لولیک الفرج
قبل موعد ازمایش بدیم درست نشون میده؟

گلم من از این چیزا سر در نمیارم

فقط از روی نوشته های انگلیسی رو برگه آزمایش جواب ایشون رو دادم😅

شرمنده

گلم من از این چیزا سر در نمیارمفقط از روی نوشته های انگلیسی رو برگه آزمایش جواب ایشون رو دادم😅شرمند ...

😂😂 برو یاد بگیر خب  کمک حال ما  بشو  استعدادت که خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج