2777
2789
عنوان

زنه بوسم کرد

386 بازدید | 25 پست

امروز عصر حال روحیم خیلیییییی بد بود خیلییی خیلیییییی بد 

رفتم بیرون بعدشم یه سر رفتم دفتر خالم 

یه دوستی داره مذهبیه و ببینی فکر می کنی چقدر خشکه و از این عقاید قدیمی 

درحالی که ادم شادی و باحاله و روحیه ات خراب نمی شه باهاش 

دید حالم خوب نیست دو ساعت تموم ساکت بودم و به یه گوشه زل زدم 

برام شکلات در اورد داد 

وقتی هم بلند شد بره گرفت لپم بوس کرد 

شاید چیزی نباشه ولی برای منی که خانوادم هیچ وقت بهم ابراز محبت نمی کنن یا کسی بوسم نکرده خیلی ارزشمند بود 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

اخی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی😚🥺

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

عزیزم به تو از دور بوس 

من این حس رو تجربه کردم 

تو 20سالگی خیلی مریض بودم وقتی نیمه خواب بودم بابام از پیشونیم بوس کرد خیلی بهم چسبید 

روحش شاد

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
بیا بغل خودم 🤗😘

عزیزمم😭🦔💘

منم از طریق همین نی نی سایت یه دوست مذهبی مهربون پیدا کردم برخلاف تصورم خیلی خوش اخلاقه‌ و همیشه همینطوری رفتار میکنه🥲

اینجوری گفتی محبت ندیدی دلم ریش‌ ریش شد 🥺الهی بگردم عزیزم بیا بغلم ماچچچچ😘😘😘🤗🤗🤗

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

اللللهیییییی ننننههههه😍😍

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم به تو از دور بوس من این حس رو تجربه کردم تو 20سالگی خیلی مریض بودم وقتی نیمه خواب بودم بابام ا ...

می دونی خیلی حالم بد بود هنوزم هست 

اینکه کسی نباشه حتی یه بغل بهت بده حس بدی داره اینکه خانوادت دردت نبینن ولی ادمای غریبه غمت تشخیص می دن