2777
2789

در حدی ک همسرم دستپخت هیچکسو دیگه قبول نداره حتا مامانش ک از نظر من غذاهاش محشره، هر جا دعوت میشیم گرسنه برمیگرده خونه یچی میخوره میگه فقط دستپخت تورو دوست دارم 

حالا اینا رو گفتم ک در نهاییت بگم ازین ببعد میخام روزی یه غذا دستور پختشو بذارم میدونم غذاهای خیلی معمولی ک همه بلدن رو قراره بذارم شایدم خیلیاتون خیلی خیلی بهتر از من بلد باشین درست کنین ک قطعا همینطوره 

ولی خب گفتم شاید بعضیا بلد نباشن ب دردشون بخوره، امروز ناهار کوکو بادمجون داشتیم تو تاپیک بعدی میذارم😊🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی گروه توی تلگرام یا ایتا بزن کم کم ممبر جم میشه برات همینجوری که برای روزمره خودت میپزی کلیپ یا عکس بگیر و دستور پخت بزار

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

چرا میگی تعریف از خود نباشه؟مگه تعریف کردن بده؟آدما خودشون به خودشون احترام نزاره و عشق به خودش نده ...

قبول دارم حرفتونو ولی تو این سایت تا شکسته نفسی نکنی از خودت تعریف کنی میریزن سرت تجربه داشتم قبلا🥹

وای منم عاشق دستپخت خودمم. خداییش هیچوقت از غذاهای خودم سیر نمیشم😂😭

من قبلا میلم نمیکشید غذای خودمو بخورم از بوش سیر میشدم ولی الان فقط غذای خودم ولی مهمونی دیگه واس طرف دلخور نشه حتما میخورم ولی شوهرم نه با غذا بازی بازی میکنه میگه اصلا نمیتونم دیگه دستپخت تورو فقط دوس دارم سزکارش دیگه غذا نمیخوره تاعصر صبر میکنه میاد عذای خونه بخوره