ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولین دلیلم خیانتاش بود البته هیچوقت گردن نمیگرفت ..خساستش..بهم توجه و محبت نمی کرد
همه اینا دلالیل محکم هست برا طلاق ...ولی میدونی چیه ...عادت کرده بودی ...مثل کسی ک معتاده و داره ترک میکنه ...طبیعیه ...برو سرکار ...یه هنر یاد بگیر. ...خودتو مشغول کن
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
عزیزم همینجا تاپیک خیلیارو میتونی ببینی ک با دعواهای پدرمادرشون زندگیشون ب شدت تلخ شدهباور کن یه وال ...
اره عزیزم خودمم فکر می کنم ب همین موضوع .اعتقادم بر همینه ..اتفاقا بچه ها هم می ترسیدن وقتی دعوا داشتیم ..باهاشون ک صداشو بالا میبرد دختر کوچیکم عکس میترسید وگریه می کرد میگفت بابا نکن..اما خیلی دستم خالیه توان نگهداریشون ندارم ..تو این ی هفته حتی بهشون زنگ نزده
کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو :این نیز بگذرد......