2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 66 پست
این بحران و رد میکنی

خدا کنه با دوتا بچه نمیتونم میگم کاش اوارشون نمی‌کردم حالم خیلی بده 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقیه ک‌افتاده ب خودت سخت نگیر .

بچه هات کنارتن،؟

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اولین دلیلم خیانتاش بود البته هیچوقت گردن نمی‌گرفت ..خساستش..بهم توجه و محبت نمی کرد

همه اینا دلالیل محکم هست برا طلاق ...ولی میدونی چیه ...عادت کرده بودی ...مثل کسی ک معتاده و داره ترک میکنه ...طبیعیه ...برو سرکار ...یه هنر یاد بگیر. ...خودتو مشغول کن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
سعی کن فقط به خاطراتش بدش فکر کنیمطمئنا خاطرات بد زیاد داشتی ک سالها تو فکر طلاق بودی

اره فکر ک می کنم اما دلمم ب حال بچه هام میسوزه .

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

عزیزم بچه هاتون چن سال دارن ؟؟ بعد خونواده ی خودت حامیت هستن ؟.توکل بر خدا . به هر حال بخاطر بچه ها شده باید قوی باشی.

همه اینا دلالیل محکم هست برا طلاق ...ولی میدونی چیه ...عادت کرده بودی ...مثل کسی ک معتاده و داره ترک ...

می‌دونم .ولی دستم خالیه بچه ها پیشم هستن سرکار نمیتونم برم .بچه هام نمیتونم تو خونه بزارم برم 

پروسه ی طلاقت چقد زود بوده توافقی طلاق گرفتین؟

مگه شما در جریان بودید ؟؟با وکالت نامه دوسه ماهه گرفتم .

بعد دادگاه رای ظرف سه هفته اومد 

چند وقته که در پروسه طلاق هستید؟؟توافقی بود؟؟

خیلی وقت پیش داشتم اقدام می کردم دوسه بار بخشیدمش ولی باز همون شد سری آخر اقدام کردم ..دوسه ماه 

اره فکر ک می کنم اما دلمم ب حال بچه هام میسوزه .

عزیزم همینجا تاپیک خیلیارو میتونی ببینی ک با دعواهای پدرمادرشون زندگیشون ب شدت تلخ شده

باور کن یه والد سالم داشتن بهتره تا هر دونفر بالا سرت باشن ولی از دعوا و بحث دیوانه شی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مگه شما در جریان بودید ؟؟با وکالت نامه دوسه ماهه گرفتم .بعد دادگاه رای ظرف سه هفته اومد

عزیزم تاریخ تاپیکای قبلیتونو دیدم ....من طلاقم متاسفانه نزدیک۴سال طول کشید خیلی سختی کشیدم به زور طلاق گرفتم 

عزیزم همینجا تاپیک خیلیارو میتونی ببینی ک با دعواهای پدرمادرشون زندگیشون ب شدت تلخ شدهباور کن یه وال ...

اره عزیزم خودمم فکر می کنم ب همین موضوع .اعتقادم بر همینه ..اتفاقا بچه ها هم می ترسیدن وقتی دعوا داشتیم ..باهاشون ک صداشو بالا میبرد دختر کوچیکم عکس میترسید وگریه می کرد می‌گفت بابا نکن..اما خیلی دستم خالیه توان نگهداریشون ندارم ..تو این ی هفته حتی بهشون زنگ نزده