2821
2789

درس های تجربی،از باقی رشته ها اسون تر هست 

اما متقاضی و رقابت تو این رشته بالاست 

اگر توان درس خوندن خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد رو داری،برو 

نداری،نرو 

علاقه مهمه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سخت و خسته کننده، حتی اگر علاقه هم داشته باشی خسته میشی ولی باید به خودت اجبار کنی که ادامه بدی.

من برگردم به عقب هیچوقت نمیرم تجربی چون اون آسیبی که به روح و روان آدم وارد میشه دیگه مثل روز اولش نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظر شما انسانی بهتره یا تجربی از لحاظ آینده شغلی

تجربی پزشکی و پیرا پزشکی

انسانی وکالت

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792