2777
2789
عنوان

جیهزیع

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 60 پست
میگه من دوس دارم خونم همه چی داشته باشه

بهش بگو شما چیزایی که دوست داری رو زحمت بکش بخر
منم چیزایی که دوست دارم رو میخرم
مث اینکه زندگی مشترکه ها
مگه طلبکاره که میگه من دوست دارم خونم همه چی داشته باشه پس تو بخر

اره من خیلی میگم فقط فر میگه نه ک نه

خب بگو حالا مایکروفر هم تو بخر فر رو من میخرم بنداز گردن خودش 

من الان فکر میکرد با ۲۰۰کم میاری احتمالا 

اول لیست تهیه کن و قیمت ها رو کنارش بنویس ببین چقدر میشه

انشالله خوشبخت باشید و زندگی شاد و پر از سلامتی داشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو شما چیزایی که دوست داری رو زحمت بکش بخرمنم چیزایی که دوست دارم رو میخرممث اینکه زندگی مشترکه ...

دیگه بعد من اینارم بگم میگه تو پشت پدر مادرت در میای و این اشتباهه

خونه داریم

میل خودته ولی زیر بار نرو خیلی از خرید های جهیزیه الکیه و به خاطر چشم و هم چشمیه اون رو مبل لم داده و برا خودش نظر میده ۲۰۰ میلیون تو این دوره گرونی پول کمی نیست واقعا همه فشارش هم رو پدرته من تو شرایط شما نبودم اما به نظرم نخری بهتره 

عزیزم از دعوا نترس شوهرتو پرو بار نیار وگرنه توی همه چیز همینطوری میکنه این تجربه ای که خودم دارمه

شما منو راهنمایی میکنی 

شوهرم رو شوهر خالم حساس شده میگه چشمش هرزه تورو بد نگاه میکنه ما شهرستانیم خالمینا تهران 

زیاد همو نمیبینیم سه ماه یبار اینا 

اصلااا نمیزاره با مامانم برم تهران 

برخورد درست چیه؟؟

من نمیتونم بحث کنم سریع گریه میکنم بخاطر همین قبول میکنم حرفشو که بحث نکنم 

ولی از یه طرفم دارم جهاز اینا میخرم مامانم میخواد برای خودش لباس بخره نمیشه من نرم 

نلایک
شما منو راهنمایی میکنی شوهرم رو شوهر خالم حساس شده میگه چشمش هرزه تورو بد نگاه میکنه ما شهرستانیم خا ...

ببین اول از همه ببین شوهرت دریت میگه یانه ؟

ایا شوهر خالت واقعا بد نگاه مبکنه؟ خودت دو دوتا چهارتا کن 

اگر واقعا بد نگاه مبکنه که بنظرم رفت و امدتو به حد اقل برسون 

اگرم میبینی همسرت الکی داره گیر میده بنظرم این یه نشونست  یا پارانوئید داره یا سو تفاهم براش پیش اومده ... 

ببین اول از همه ببین شوهرت دریت میگه یانه ؟ایا شوهر خالت واقعا بد نگاه مبکنه؟ خودت دو دوتا چهارتا کن ...

من نمیگم شوهر خالم ادم درستیه قبلا خیلی خطا ها انجام داده ولی من خودم اصلا نمیفهممم اینجور چیزارو که مثلا منو نگاه کرد بد نگاه کرد و این حرفا 

ارتباطمون خیلی کمه شاید ۳ماه یبار در حد ۲روز 

الان مشکل اینه بخاطر همین مسئله نمیزاره من با مامانم برم تهران در حالی که میگم خونه اونا نمیرم میگه تو محل شاید تورو دید😐😐

قبلا میزاشت برمااا نمیدونم عید امسال چی ازش دید یهو اینجوری شده

نلایک