2777
2789
عنوان

جیهزیع

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 60 پست
❤فقط یه سوال دارم خواهر میگم من میگم فقط یا فر بگیریم یا ماکروفر نامزدم گیر داده ک نه هردوش نظر تو ...

اصلا دوتاس بدرد نمبخوره 

ماکروویو کار فرم میکنه و اگر ی روزی خواستی خونت عوض کنی بتونی با خودت ببریش 

یکیشو بخر جفتش اصلا نیاز نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دوتاس بدرد نمبخوره ماکروویو کار فرم میکنه و اگر ی روزی خواستی خونت عوض کنی بتونی با خودت ببریش ...

شما تو مایکروویو شیرینی هم درست میکنی؟ من فقط مرغ و پیتزا گذاشتم یه بار شیرینی گذاشتم آتیش گرفت😐

از ترب قیمت ها رو ببین. لیست کن به ترتیب اولویت و برو خرید. که برنامه ریزی و سقف خرید برای هر قلم داشته باشی. همین جوری بری خرید یهو پول کم میاد. هر چی نیاز هست رو با حدود قیمتاش بنویس. اولویت بندی کن تا وقتی رفتی بازار بدونی که برای فلان جنس فقط تا سقف فلان رقم میتونی خرید کنی تا از بقیه اجناس کم نیاد 

شما تو مایکروویو شیرینی هم درست میکنی؟ من فقط مرغ و پیتزا گذاشتم یه بار شیرینی گذاشتم آتیش گرفت😐

اره عزیزم درست میکنم 

فوق العاده میشه 

چرا اتیش گرفت اولین بار میشنوم 

بستگی داری مثلا چند تا فرش چند متری لازم داری ؟ این یکی از خرجهای مهمه . لوازم برقی کوچیک آشپزخونه باز باید با تحقیق خرید کنی . من اگه بودم آره با ۲۰۰ بقیه رو جمع میکردم . ۳۵ تومن واسه توی یخچال زیاده بنظرم . 

درخواست دوستی ندید نمی پذیرم .