2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

99 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

لطفا ضد آفتابی که استفاده کردین و راضی بودین رو معرفی کنید.

باعث ایجاد لک نشه،و مناسب پوست باشه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سان سیف بی رنگ دارم راضیم

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  

ایرانی: ژیناژن قیمتش هم نسبتا مناسبه و سبکه روی پوست

خارجی: الارو ما از مرز خریدیم، خب خیلی ارزون دراومد، ولی به نظرم ارزش نداره بخوابی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن بدی واسش

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مای میگن لک میندازه بعد از مدتی

مای قدیمیا آره 

این مدلش که گفتم محافظتش کامله از دکترای داروساز و پوست پرسیدم حتی یه بلاگر پوست زیر دستگاه یو وی تستش کرد و محافظتش کامل بود

سفیدک نمیزنه روی پوست ؟ عکسشو میذاری ببینم ؟ میخواستم بخرم ولی انگار واسه پوست چرب دو مدل داره

نه نمیزنه 

من فک کنم برا پوست خشک گرفتم 

ولی خیلی راضیم ازش 

نسبت به قیمتش واقعا خوب بود

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.