2777
2789
عنوان

موهام...‌

178 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.من موهام تا پایین کمرمه و به شدت میریزه.خیلی موهام کم شده و اصلا هیچ زیبایی نداره.من کم کاری تیرویید از نوع هاشیموتو دارم .یک ماهه متوجه شدم و قرص میخورم.موهامم موخوره داره.حالا نمیدونم موهامو کوتاهه کوتاه کنم... یا با کنترل تیروییدم احتمال داره موهام در بیاد و بهتر بشه؟

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موي كم پشت و موخوره اي ديگه سالم نميشه كوتاه كن ايشالا بقيش سالم درمياد

آخه دلمم نمیاد... تا حالا هیچ بلایی سر موهام نیاوردم.... حتی رنگ هم نکردم

موهاتو بخاطر موخورش که باید کوتاه کنی ولی بنظرم کوتاه کوتاه نکن یکم بلند تر از مصری کن تا شونه هات ،ایشالله با قرص خوب شی عزیزم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
كوتاه كن ولي كوتاهه كوتاه نه! يه كم كوتاه كن چقدر كوتاه داشت جمله بنديم😅

همش فکر میکنم اگه قراره موهامو بزنم که دلمم نمیاد....‌. حداقل یه جوری بشه که تغییر کنم

موهاتو بخاطر موخورش که باید کوتاه کنی ولی بنظرم کوتاه کوتاه نکن یکم بلند تر از مصری کن تا شونه هات ، ...

ممنون گلم... ایشاللا...