2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره 

الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن واسه نفخ و دلدرد

در حالیکه همه اینا با گذر زمان برطرف میشه 

احساس میکنم خیلی عجولم و فرصت نمیدم تا مشکلات خودشون رفع شن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

تا هفته پیش که هنوز یک ماهش نشده بود خیلی اذیت میشدم.همه‌ش گریه و دل درد. اولا هنوز معنی گریه هاشو نمیدونستم. به سبک زندگی جدیدم عادت نداشتم. در کل خیلی سخت بود‌. از اول این هفته که یک ماهش شد همه چی عوض شده خیلی بهتره. اصلا دل درد نمیشه.

چندوقت دیگه ی سالش میشه ولی سرویس شدم توی این مدت هیچ کوجا نمیتونستم برم همش خونه بودم الانم البته هستم ولی ی کم بهتر شده شرایط

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن ...

عادیه عزیزم. منم تو یه ماه گذشته واسه زردی و بی قراریاش بردمش دکتر. کار خوبی کردی. به هرحال بازم با دارو میشه تا حدی دل درداشون رو کنترل کرد ولی نگران نباش من یه ماهش شد سختی نگهداریش خیلی کمتر شد. 

تا هفته پیش که هنوز یک ماهش نشده بود خیلی اذیت میشدم.همه‌ش گریه و دل درد. اولا هنوز معنی گریه هاشو ن ...

دارویی چیزی دادی واسه دلدردش؟ 

زردی نداشت؟ 

شیر بالا نمیاره؟ 

چندوقت دیگه ی سالش میشه ولی سرویس شدم توی این مدت هیچ کوجا نمیتونستم برم همش خونه بودم الانم البته ه ...

واقعا سخته، کی بشه من بیام بگم یه ساله شده. 

دارویی چیزی دادی واسه دلدردش؟ زردی نداشت؟ شیر بالا نمیاره؟

دارو هم کولیکز میدادم هم گل گریپ هم دایمتیکون. همه‌شون به بچه‌م میساختن دل درداشو بهتر میکردن.زردی یکم داشت گذاشتیمش ۲۴ ساعت زیر دستگاه خوب شد. شیر بالا آوردنشم که طبیعیه‌. ماشاالله خیلی شکموئه یکمشو پس میاره‌.

واقعا سخته، کی بشه من بیام بگم یه ساله شده.

عزیزممم خیلی زود این روزا میگذره و برات حسرت میشه. با بزرگتر شدنشون مشکلاتشونم بزرگتر میشن. همه پدر و مادرا آرزو میکنن بچه هاشون برگردن به نوزادی. از این روزاش لذت ببر. از بغل کردنش از بوی تنش از لطافت دست و پاهاش از معصومیتش. من بچه اولمه ولی میدونم یه روزی دلم واسه همین سختیا تنگ میشه‌.